Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам катастрофирало tipo 1.7D

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам катастрофирало tipo 1.7D

Здравейте,Продавам FIAT TIPO 1.7 D, катастрофирало. Колата е купена 11/93 г. от Вантотрейд и до последно там е поддържана. В момента е на 134 000 км, всично по нея е сменяно редовно и до момента не ми е показвала никакви проблеми. За съжаление, нямам време да отделя за оправянето й. Последно по колата съм сменял водна помпа (на около 1000 км е, купена от Евро07), предни накладки и амортисьори (нямат и 100 км, от Вантотрейд, които казаха, че няма други забележки по колата). Интериора е идеално запазен, няма нищо неработещо. Колата е с аларма, платена ГО, винетка.Ако някой има желание и възможност да си я оправи - много ще се радвам! Цената, разбира се, е по договаряне. Едва ли може да се говори нещо преди да се види на живо.За контакти: Иван, 0888/251840Ето и две снимки:
    Прикачени файлове

Предницата крива ли е?радиатора здрав ли е ?така като я гледам и трябва: броня, калници, маска, капак ?? и ?
    Peugeot 406, 2000 HDi 90
    ex. Peugeot 106 1,5 D
    ex. Ritmo 70 138B2.000
    ex. Tempra 2.0 159A6.046
    Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

а аз като гледам и трябват и 2 рога + гредаколко пари и искашколко ти е харчила

Коментар

Радиаторът, уви, не е здрав. Според 1 уж кадърен тенекеджия му трябвало греда, евентуално единия рог. Другото щяло да се изправи. В сервиза, в който беше колата до огледа от застрахователите, ми казаха, че предницата не е крива. Всъщност колата не я усетих да дърпа на някъде, докато я теглехме.Още малко инфо: аз съм непушач и следях стриктно да не ми я одимяват, масло не ще да изхарчи и грам! Разхода на гориво на дълъг път е м/у 5 и 5,5 на сто, в София в зимни задръствания най-много съм засичал около 7,5 - 7,8. Забравих да отбележа, че и стартера е сменен в началото на годината (лично аз си скапах стария ). Към нужните части трябва и фаровете да се прибавят Кората на капака е при мен. Не мога да кажа дали й трябва нещо друго, не съм много на "ти".Цената наистина трябва да се обсъжда като се види колата, затова не знам изобщо дали е уместно да казвам каквото и да било, но доколкото съм видял в mobile.bg - хич не се свенят да искат за кола в това състояние и на тази възраст около 1600-700 лв, което според мен е много. Надявах се на нещо като 1300 лв, но ... както казах - това подлежи на обсъждане при оглед.

Коментар

а на части имаш ли желание да я даваш? ако да какви са й гумите -размер, марка и модел и дот/зимни летни
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

а на части имаш ли желание да я даваш?
            За момента не - поради липса на време. Ако взема такова решение - първо тука ще обявя.

Коментар

двувалка

някои знае ли какви са плюсовете като е двувалка при типо 1.6 8-клапана

Коментар

Огроооомни клапани, клиновидна горивна камера, по-добър коеф. на пълнене, особено при високи обороти. По голяма гъвкавост и макс. мощност на мотора

Коментар

maiden написа:
                  Огроооомни клапани, клиновидна горивна камера, по-добър коеф. на пълнене, особено при високи обороти. По голяма гъвкавост и макс. мощност на мотора
                  Клиновидна ? При "хеми" мотор ? Буахахахахаха !

Коментар

Кората на капака е при мен
                    Продай ми я

Коментар

знаете ли дали може да се приспособи лесно двигателя /сигурно трябва със скоростната кутия/ на мястото на двигател на Типо 1,6 SX mi 1992г.. Ако става ще го взема Типото. моля отговорете на:gicho76@abv.bg

Коментар

знаете ли дали може да се приспособи лесно двигателя /сигурно трябва със скоростната кутия/
                        Здравейте,Поразпитах няколко майстора дали смяната на двигател (бензинов с дизелов) ще е сложна опрецаия. Според тях не е трудна (налагало се смяна и на скоростна кутия), двигателите били закрепени идентично.Мисля за всеки случай да пусна една такава тема и във фирума (раздел "консултации"), за да видим какво ще кажат и колегите от форума.

Коментар

А двигателя на място работи ли? Може ли да се чуе? Освен по купето отпред и радиатора - други поражения има ли?

Коментар

За съжаление - поради липса на охлаждане - не съм посмял да си правя опит да пускам двигателя след катастрофата. Не ми се иска да му стане каквото и да било, защото в крайна сметка - той ми беше най-голямата реклама на колата Освен отпред - други поражения няма.

Коментар

Колко искаш за задната врата. Бих я взел ако е в перфектно състояние. Дай ми цена на напълно оборудвана и не-оборудвана (ако се продава на части)!

Коментар

Working...
                              X