Здравейте,Продавам FIAT TIPO 1.7 D, катастрофирало. Колата е купена 11/93 г. от Вантотрейд и до последно там е поддържана. В момента е на 134 000 км, всично по нея е сменяно редовно и до момента не ми е показвала никакви проблеми. За съжаление, нямам време да отделя за оправянето й. Последно по колата съм сменял водна помпа (на около 1000 км е, купена от Евро07), предни накладки и амортисьори (нямат и 100 км, от Вантотрейд, които казаха, че няма други забележки по колата). Интериора е идеално запазен, няма нищо неработещо. Колата е с аларма, платена ГО, винетка.Ако някой има желание и възможност да си я оправи - много ще се радвам! Цената, разбира се, е по договаряне. Едва ли може да се говори нещо преди да се види на живо.За контакти: Иван, 0888/251840Ето и две снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам катастрофирало tipo 1.7D
Collapse
X
-
Радиаторът, уви, не е здрав. Според 1 уж кадърен тенекеджия му трябвало греда, евентуално единия рог. Другото щяло да се изправи. В сервиза, в който беше колата до огледа от застрахователите, ми казаха, че предницата не е крива. Всъщност колата не я усетих да дърпа на някъде, докато я теглехме.Още малко инфо: аз съм непушач и следях стриктно да не ми я одимяват, масло не ще да изхарчи и грам! Разхода на гориво на дълъг път е м/у 5 и 5,5 на сто, в София в зимни задръствания най-много съм засичал около 7,5 - 7,8. Забравих да отбележа, че и стартера е сменен в началото на годината (лично аз си скапах стария ). Към нужните части трябва и фаровете да се прибавят Кората на капака е при мен. Не мога да кажа дали й трябва нещо друго, не съм много на "ти".Цената наистина трябва да се обсъжда като се види колата, затова не знам изобщо дали е уместно да казвам каквото и да било, но доколкото съм видял в mobile.bg - хич не се свенят да искат за кола в това състояние и на тази възраст около 1600-700 лв, което според мен е много. Надявах се на нещо като 1300 лв, но ... както казах - това подлежи на обсъждане при оглед.
Коментар
-
fiatsux
-
gicho
знаете ли дали може да се приспособи лесно двигателя /сигурно трябва със скоростната кутия/ на мястото на двигател на Типо 1,6 SX mi 1992г.. Ако става ще го взема Типото. моля отговорете на:gicho76@abv.bg
Коментар
-
знаете ли дали може да се приспособи лесно двигателя /сигурно трябва със скоростната кутия/
Коментар
-
gicho
А двигателя на място работи ли? Може ли да се чуе? Освен по купето отпред и радиатора - други поражения има ли?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар