Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почити нови накладки за Fiat marea/bravo/brava с плътен диск

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Почити нови накладки за Fiat marea/bravo/brava с плътен диск

    Колеги продавам предни накладки за Fiat marea,bravo,brava ,1,4/1,6 и някои дизели които са с плътните невентилирани дискове.Накладките са на 3-4 000 км каране на добри дискове ,не са опечени или да свирят нещо.Колата спира добре,определено по добре от Trustinga ми на другата мареа.Няма марка на тях ,дебелината на феродото е 10,5 мм. Причината да ги продавам е че ми излезна оферта за Textar а отдавна искам да ги пробвам. Цена 20 лв,намират се във Варна.За други градове е възможно да ги пратя с еконт като пощенска пратка на цена от 3 лв.Ще кача и снимки после.За контакти на л.с. или в темата.
    <a><img></a>

    #2
    Добавям и предни накладки за Fiat marea 1,8 97 ма година с вентилирани дискове.Марката е TRW ,малко карани със 9-10 мм феродо по тях.Цена и за тях 20 лв . И двата вида накладки освен във Варна ,може да се вземат и от Стара Загора и Велико Търново/Горна Оряховица.За останалите градове еконт на цена 2-3 лв.
    <a><img></a>

    Коментар


      #3
      Малко нагоре.Довечера ще има снимки на накладките за плътни дискове.Стават и за някои модели на пунто които са с диск 256 мм с дебелина 12 мм.
      <a><img></a>

      Коментар


        #4
        Слагам снимки на накладките TRW за вентилиран диск 20 мм за 1,8 .Дебелината на феродото е 9 мм,равномерно и на 4 те.
        Прикачени файлове
        <a><img></a>

        Коментар

        Working...
        X