продавам 2 метални джанти за 40лв.от фиат или джантите със зимни гуми купени януари 2012г общо за 140лв. Останаха ми излишни джантите и ги предлагам и с гумите за да не ги свалям ако някой си търси и гуми, но може и само джантите. здрави, прави аз си ги карам до сега без грижи, но си слагам летните. В София и Стара Загора мога да ги доставя лично.-джанти: 14’’ 4х98мм междуболтово, на тях пише: (5,1/2J х14Н2 ЕТ37) нямат ръжди, кривини и всякакви такива. Знам че стават за фиат, алфа, ланчия поне.-гуми: "ТРАЯЛ" 175/65/14’’ двупосочни. Купих ги по 82лв едната. Прави са и на 1 сезон дефакто.за въпроси пишете на лично или както намерите за добре (имам и тел. и скайп)имам проблем с качването на снимки за момента, някой иска ще му пратя или ще кача после
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
железни джанти+гуми 14' 4х98мм
Collapse
X
-
продавам още 4 същите джанти, може и с гуми. Стават общо 6. Причината е че искам да си купувам алуминиеви до няколко дни. Пращам снимки по скайп, могат и да се видят на живо.mail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
Коментар
-
за снимки
понеже немога да кача снимки (за което се извинявам, но ми забива), давам линк за обявата която съм пуснал и в "продавалник", там съм качил малко снимки за обща представаhttp://prodavalnik.com/metalni-dzhan...fiat-i19582193mail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
Коментар
-
качих още снимки в продавалника, някой ако иска мога и да му ги пратя по мейл или другоmail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
Коментар
-
Re: железни джанти+гуми 14’ 4х98мм
vlado90 написа:продавам 2 метални джанти за 40лв.от фиат или джантите със зимни гуми купени януари 2012г общо за 140лв. Останаха ми излишни джантите и ги предлагам и с гумите за да не ги свалям ако някой си търси и гуми, но може и само джантите. здрави, прави аз си ги карам до сега без грижи, но си слагам летните. В София и Стара Загора мога да ги доставя лично.-джанти: 14’’ 4х98мм междуболтово; 5,1/2J х14Н2 ЕТ37 нямат ръжди, кривини и всякакви такива. Знам че стават за фиат, алфа, ланчия поне.-гуми: "ТРАЯЛ" 175/65/14’’ двупосочни. Купих ги по 82лв едната. Прави са и на 1 сезон дефакто.за въпроси пишете на лично или както намерите за добре (имам и тел. и скайп)имам проблем с качването на снимки за момента, някой ако иска ще му пратяmail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар