Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам оригинален десен фар за Браво/Брава - 30 лв./БАРТЕР

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Продавам оригинален десен фар за Браво/Брава - 30 лв./БАРТЕР

    Продавам десния фар, който е описан в ТАЗИ ТЕМА. Излишно е да казвам, че свети перфектно. Ако някой не вярва, мога и да го снимам. Фарът е в пълен комплект.Цена: 30 лева. За членове на СФФБ отстъпка 16.67%.За контакт: ЛС

    #2
    Уточнявам: фарът НЕ Е рециклиран, а само е отварян и измит. Покритието на рефлектора е такова, каквото се вижда на снимките от темата за почистване. Повечето фарове са в подобно състояние, но този е отварян, стъклото е измито и е съвсем бяло и прозрачно, а слоят прах, който по принцип се натрупва по рефлектора и също поглъща светлината - е отстранен и покритието е огледално чисто, където е здраво.Ред.: може и някакъв бартер да направим, ще си доплатя ако има нужда. Нищо конкретно не ми трябва, така че не се притеснявайте да ми предложите нещо. Може и да не е за колата. Само да не е в темата, да не става чат. Използвайте ЛС.

    Коментар


      #3
      Нагоре.

      Коментар


        #4
        Фарът е наличен, може бартер за рисийвър Yamaha RX-V473 с доплащане от моя страна. Даже не знам дали тази цена е реална, ако в момента "вървят" по-евтино - ще го продам по-евтино, няма смисъл да събира прах у дома, по-добре е да послужи на някой в нужда.

        Темата не е актуална.

        Коментар

        Working...
        X