Макар и да не ми се иска, трябва да продам тази любима машинка. Компютъра е оригинална сглобка Dell OptiPlex 550 в хоризонтална кутия и има следните характеристики:- Процесор - Pentium3 550Мhz- RAM- 128mb SDRAM- Видео - 4mb вградена S3 Savage D3D- Хард диск - 10GB- Floppy - 1.44"- CD - Hitachi 16x (това CD е невероятно!)- 2х USB порта версия 1.1- Sound - вградена звукова карта с изходи за колони, микрофон и още нещо- Захранващ кабелДОБАВКИ:- Video - Voodoo 2 3DFX ускорител 8mb - PCI Lan card 10/100MbpsКомпютърчето е страхотно и най-важното: доста безшумно, понеже процесора е с радиатор. Би ви вършило чудесна работа ако се занимавате с MS Office, internet и гледане на филми. За игри на него могат да вървят перфектно Counter Strike, Fifa 2002, Quake 3, и разни други стратегии и куестове. Офертата важи за София, но може и по куриер.Давам го с една седмица гаранция, за да сте по-сигурни.Цена: 120лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Персонален компютър Dell OptiPlex 550
Collapse
X
-
такъв компютър в ЛИАНА чисто нов струва 54 долара с ДДС, дават ти и фактура с 12 месеца гаранцияwww.lianna-bg.com2004 Audi A6 4F
2002 Lancia Y
Коментар
-
KPEMATOP написа:такъв компютър в ЛИАНА чисто нов струва 54 долара с ДДС, дават ти и фактура с 12 месеца гаранцияwww.lianna-bg.comVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Nino написа:Sraaaaa написа:Компютъра е запазен!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
а не искате ли да ви шитна 2x 128MB SDRAM, че само ми събират прахоляк в шкафа● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
-
KPAHK написа:а не искате ли да ви шитна 2x 128MB SDRAM, че само ми събират прахоляк в шкафаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар