Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продават се 2 GSM-a

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продават се 2 GSM-a

Продават се следните телефони: 1. Нокиа 6230i , пълен комплект + кутия и остатачна гаранция. Няма никакви забележки или проблеми, дори и драскотини !!! 300лв. 2. Сони Ериксон Т610 , пълен комплект + кутия. Няма гаранция със сменена батерия преди 2 дни , която си е с гаранция. Има леки забележки по външният вид. Работи перфектно! 90лв. И двата телефона работят с всички оператори Цена договаряне на Л.С. Важи само за София. Снимки скоро !!!

Hot!!!

Ето ги и обещаните снимки Нокията: http://snimka.bg/album.php?album_id=65894 Ериксона: http://snimka.bg/album.php?album_id=65895

Hot!!!

Коментар

я сподели тая Нокиа бива ли я, защото ми изглежда стабилен телефон и гледам доста хора я ползват.аз иначе имам Sony Ericsson Z800 който си е доста добър ама с капак тинтири минтири и ми се ще няква Нокиа
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

viktorson написа:
        я сподели тая Нокиа бива ли я, защото ми изглежда стабилен телефон и гледам доста хора я ползват.аз иначе имам Sony Ericsson Z800 който си е доста добър ама с капак тинтири минтири и ми се ще няква Нокиа
        Ами по мое лично мнение е Супер за цената и екстрите които предлага. Размера и е омерен не е някоя ютия , нито някакво ключодържателчеИма всички необходими еьтри , без излишаци ... защо да не е добра и наи-вече забравих да спомена няма лентови кабели които да се прецакват(телефони с капаци и тем подобни)

Hot!!!

Коментар

бате, яд ме е, че не си взех нокиата втора ръка, а се изръсих 470 точки за нея - иначе съм хипер доволен - батерия, звук, картина - даже и снимки съм си печатил - много е добра :D успех с продажбата
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Working...
          X