Привет lithrone,интересуват ме инжекторите за1.6 металните колектори.Но понеже гледам че си от Пловдив,а четох,че там имате станция за диагностика и почистване на горивни инжектори,та дали ще ти е удобно да ги минеш там, и да ми ги пратиш. И да си кажа от сега ще мога да ги взема във събота най-рано (9.02.2013). Разбира се ще си платя за услугата.
Bravo 1.6 16v 97г.
Mercedes 307D-за работа Мноу верен
Привет lithrone,интересуват ме инжекторите за1.6 металните колектори.Но понеже гледам че си от Пловдив,а четох,че там имате станция за диагностика и почистване на горивни инжектори,та дали ще ти е удобно да ги минеш там, и да ми ги пратиш. И да си кажа от сега ще мога да ги взема във събота най-рано (9.02.2013). Разбира се ще си платя за услугата.
Нямам възможност да ги чистя и пращам, колега. Ако решиш, мога да ти ги пратя, но време за сервизи - нямам.
Благодаря за отговора,и контактите.Щеше ми се да минат тест инжекторите,понеже тук в Русе няма такава станция.Ще се свържа със теб другата седмица.Някой колега от Пловдив дали би могъл да помогне?Поздрави!
Bravo 1.6 16v 97г.
Mercedes 307D-за работа Мноу верен
Колега , поради належащи ремонти (смяна на генератор , нови ролки и 2 пистови ремъка , понеже стария генератор скапа първия ремък за 3 дни плюс спукан картер на другия ден ) смяната на салона отпада , обаче си намерих едно ЦД на далаверка и да питам имаш ли преходник за CD и колко парички е
Коментар