Продавам Фиат Купе 1.8 . От последните модели е Фиата 1999-година. Тел.0897216007 Имам доста неща .Предна броня-50лв. БЯЛА.Заден капак 50лв.Предна решетка повредена-5лв.Стокови пружини за окачването кой каквото даде.Задно стъкло оригинално със дупката за чистачка-50лв. Предното стъкло е спукано .Задни странични стъкла за задните панели по 22лв парчето.Задни стопове 15-20лв броя.Врати някой ако търси само дясната е идеална-лявата е със удар.Предни седалки не в добро състояние им е тапицерията- тех ги имам от друго купе.Здрави са им машинките и долу шините на седалките иначе бих ги дал за скраб за 2лв.----За 25лв и двете ше ги дам.Задната седалка е от същата тапицерия но тя е перфектна здрава и чиста-25лв.Имам и калници. 25лв. за брой.Имам и 2бр. оригинални волани със еърбег на тях. някъде към 25лв на брой. На единия волан обаче му е пречупена лентата него 15лв.Кора под мотора нямам. Патерица резервна гума имам. 25лв.Има 1 газова бутилка-20лв.Халогени нямам. Фарове имам но не са като хората не са добри ---здрави стъкла за фарове имам.За други неща за момента не се сещам . На кой квото му трябва нека пита ако ми е за продан и го имам за цени ше се разбереме.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Купе 1.8 на части. И други.
Collapse
X
-
Понеже много хора ме питат за мотора ще обясна на бързо.Мотора е 2000-година смукателна система на МАГНЕТ МАРЕЛИ двуредов смукателен колектор . Мотора е чипосван със ремап има други дюзи със добър въздушен филтър след замерване мотора показва мощност над 140-коня.Лифта на разпределителните валове е 13.5мм.Уникално състояние никога нее отварян и разглобван надолу за ремонти. Аз съм втория собственик на мотора в България като съм го карал 20-30 километра.Работил е само със скъпи масла. Пали и работи може да се чуе.САМО ЦЯЛ СЕ ПРОДАВА . На части не. Има си генерация 4-2-1.Чист и пазен мотор.Цена 1000лв като давам и гаранция. Срещу 60лв. отгоре давам и инсрумента с който се зацепват валовете при смяна на ремак-ролки и тн....Като видим права правим-DRAG !
Като видим завой правим-DRIFT !
Punto-GT(дебитомер) Маняк
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар