Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Купе 1.8 на части. И други.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Фиат Купе 1.8 на части. И други.

Продавам Фиат Купе 1.8 . От последните модели е Фиата 1999-година. Тел.0897216007 Имам доста неща .Предна броня-50лв. БЯЛА.Заден капак 50лв.Предна решетка повредена-5лв.Стокови пружини за окачването кой каквото даде.Задно стъкло оригинално със дупката за чистачка-50лв. Предното стъкло е спукано .Задни странични стъкла за задните панели по 22лв парчето.Задни стопове 15-20лв броя.Врати някой ако търси само дясната е идеална-лявата е със удар.Предни седалки не в добро състояние им е тапицерията- тех ги имам от друго купе.Здрави са им машинките и долу шините на седалките иначе бих ги дал за скраб за 2лв.----За 25лв и двете ше ги дам.Задната седалка е от същата тапицерия но тя е перфектна здрава и чиста-25лв.Имам и калници. 25лв. за брой.Имам и 2бр. оригинални волани със еърбег на тях. някъде към 25лв на брой. На единия волан обаче му е пречупена лентата него 15лв.Кора под мотора нямам. Патерица резервна гума имам. 25лв.Има 1 газова бутилка-20лв.Халогени нямам. Фарове имам но не са като хората не са добри ---здрави стъкла за фарове имам.За други неща за момента не се сещам . На кой квото му трябва нека пита ако ми е за продан и го имам за цени ше се разбереме.
    Прикачени файлове
    Като видим права правим-DRAG !
    Като видим завой правим-DRIFT !

Punto-GT(дебитомер) Маняк

Продавам и този оборотомер разграфен от 3 до 20 хиляди оборота от Кавазаки. Търса му 25лв.Продавам и шублер със часовник измерва до стотни от милиметър. Чисто нов е в кутия- 25лв.
    Прикачени файлове

Коментар

Малко ЪП.

Коментар

Задните спирачни апарати.Ако може снимка,да видя кой модел са и крайна цена?
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

СИВA ВРAТA fiat coupe

Колегaтa е точен
          Fiat Coupe 2.0 16V TURBO

Коментар

Колеги имам десен халоген за КУПЕ здрав е . Отзад лапите за закрепване са му здрави здраво стъкло .ЦЕНА-30ЛВ.

Коментар

Здрасти КолегаТрябва ми централнатра конзола с часовника от горе до долу до скоростите, дори може и да ми дадеш цена и забарчето м/у седалките, всчики пластмаси.Поздрави

Коментар

pecata написа:
                Задните спирачни апарати.Ако може снимка,да видя кой модел са и крайна цена?
                ?
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

Конзолата с часовника и конзолата между седалките 40лв. Здрави идеални .

Коментар

Газовата бутилка е продадена. Налазвайте.

Коментар

Продават се и два вала разпределителни със зъбните колела. Валовете са изпускател и смукател от 1.8---113коня. Цена 60лв. двата.

Коментар

Колега двигателя как е..?
                        http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Колега по хубавия волан има ли го ? и каква цена и ще пасне ли на браво без фланец ?
                          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Продавам и ето тези бутала със изпъкнало компресионно чело. Размер 84мм. От 8-клапанов мотор са 2000-кубика. Цена-35лв. за 4броя.
                            Прикачени файлове

Коментар

Понеже много хора ме питат за мотора ще обясна на бързо.Мотора е 2000-година смукателна система на МАГНЕТ МАРЕЛИ двуредов смукателен колектор . Мотора е чипосван със ремап има други дюзи със добър въздушен филтър след замерване мотора показва мощност над 140-коня.Лифта на разпределителните валове е 13.5мм.Уникално състояние никога нее отварян и разглобван надолу за ремонти. Аз съм втория собственик на мотора в България като съм го карал 20-30 километра.Работил е само със скъпи масла. Пали и работи може да се чуе.САМО ЦЯЛ СЕ ПРОДАВА . На части не. Има си генерация 4-2-1.Чист и пазен мотор.Цена 1000лв като давам и гаранция. Срещу 60лв. отгоре давам и инсрумента с който се зацепват валовете при смяна на ремак-ролки и тн....

Коментар

Working...
                              X