Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продава се Mp3 Player iRiver H10 5GB

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продава се Mp3 Player iRiver H10 5GB

Продава се Mp3 Player iRiver H10 5GB 5 GB HDD памет, 1.5" TFT дисплей (260 000 цвята), FM радио с функция запис и таймер, Диктофон, Li-Ion батерия - 12ч. плейбек, SRS (wow) ефект. Отваря текст формат и снимки. Перфектен ,без забележки или драскотини + силиконов протектор. Цена:230лв. възможен лек коментар. За София или Пловдив. Снимки или повече информация на Л.С.

Hot!!!

Re: Продава се Mp3 Player iRiver H10 5GB

Bratchedda написа:
    Цена:230лв. възможен лек коментар. За София или Пловдив.
    Ами ако не сме от София или Пловдив?

Коментар

Пусни му една снимка де или поне линк към описание в нета!
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

http://snimka.bg/album.php?album_id=53771Ето ги и снимките А ако не сте от София или Пловдив нямам идея , може по познат или куриери да ми пратите с наложен платеж . Ама не съм се занимавал с куриери и за това не предлагам

Hot!!!

Коментар

Само малко въпросчета! 1.Има ли още гаранция?2.Колко му държи батерията - не по каталог а по твои наблюдения?3.5 или 6ГБ е?4.от къде е купуван!?Мерси предварително и сори за кръстосания разпит!

Коментар

rustson написа:
            Само малко въпросчета! 1.Има ли още гаранция?2.Колко му държи батерията - не по каталог а по твои наблюдения?3.5 или 6ГБ е?4.от къде е купуван!?Мерси предварително и сори за кръстосания разпит!
            Купен е преди 3 месеца от САЩ, няма гаранция за БГ. Батерията държи колкото си е по каталог и зависи колко силно се слуша(аз 5-6часа почти до дупка си слушам като пътувам на дълго) , аз го ползвам за кола с радио предавател 5ГБ е с хард диск

Hot!!!

Коментар

Писал съм ти на ЛС!

Коментар

Working...
              X