Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Fiat Punto 1.2 SX 2001г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Fiat Punto 1.2 SX 2001г.

Пробег: 59923 км Дата на производство: октомври 2001 г. AirbagАлармаБордови компютърЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерКлиматикМеталикСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключване Цена 10400Първи и единствен собственик. Колата е закупена и обслужвана в Ауто Италия. Сменени консумативи за 60000км. За контакти 0898602182Снимки: http://www.sofiaphoto.com/rossitsaivanova/Punto/
    Прикачени файлове

Re: Продавам Fiat Punto 1.2 SX 2001г.

rivanova написа:
    Пробег: 59923 км Дата на производство: октомври 2001 г. AirbagАлармаБордови компютърЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерКлиматикМеталикСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключване Първи и единствен собственик. Колата е закупена и обслужвана в Ауто Италия. Сменени консумативи за 60000км. За контакти 0898602182
    Риванова, нещо не казваш цена! Но с оглед на това,че аз карам същото Пунто-II,същата година, но 1.9 дизел купено за 7 500лв ти предлагам 6 000.00 лв, стискаме ли си ръцете.ОК?
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re: Продавам Fiat Punto 1.2 SX 2001г.

Риванова, нещо не казваш цена! Но с оглед на това,че аз карам същото Пунто-II,същата година, но 1.9 дизел купено за 7 500лв ти предлагам 6 000.00 лв, стискаме ли си ръцете.ОК?
      Съжалявам, че бях пропуснала цената. :D

Коментар

И все пак каква е цената?

Коментар

Mindzu написа:
          Цената е 10400лв.Може да се провери цялата сервизна история на колата.

Коментар

rivanova написа:
            Mindzu написа:
            Цената е 10400лв.Може да се провери цялата сервизна история на колата.
            Колата се намира в София.

Коментар

не че ми е работа на не си добре
              ● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
              o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o

Коментар

Роси, не искам да ти спамим темата, но цената е висока.Около 2004 г.вървят на тези пари, да не кажа, че за 12 000.00 съвсем скоро изпуснах 2005г с новия фейстлифт, също купувано от Ауто Италия и със сервизна историяУспех!
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Благодаря ти!Цената се договаря.Успех и на теб!

Коментар

нали знаете, че като има история дадена кола, това и дига цената
                    2004 Audi A6 4F
                    2002 Lancia Y

Коментар

Определено си прав Мъдрите хора казват човек котка да взема сой да е.

Коментар

История мога да ти скалъпя каквато искаш! Цената е супер висока дори и за JTD същата година, а тази и АБС няма ....!
                        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                        Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
                          История мога да ти скалъпя каквато искаш! Цената е супер висока дори и за JTD същата година, а тази и АБС няма ....!
                          Цената е нещо много относително. Преди да обявя първоначалната цена съм обиколила съм разгледа коли със същите характеристики. Да наистина има и с по ниски цени, но има защо.Успех на всички да си купят по нови коли на по ниски цени и в добро състояние и да се чувстват удовлетворени

Коментар

rivanova написа:
                            rustson написа:
                            Цената е нещо много относително. Преди да обявя първоначалната цена съм обиколила съм разгледа коли със същите характеристики. Да наистина има и с по ниски цени, но има защо.Успех на всички да си купят по нови коли на по ниски цени и в добро състояние и да се чувстват удовлетворени
                            Внос от Германия, на по-малко от 100000 абсолютно реални километри, собственост на балерина, която даже си е забравила цвичките в багажника

Коментар

rustson написа:
                              Всъщност като се замисля съжалявам за моя офф дето го пуснах и моля модераторите да изтрият всичкото-офф и да оставят обявата на дамата все пак продава кола!!!!Само тези които искат да купят колата да пишат все пак!!!
                              Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                              Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Working...
                              X