цената е 40 лв всичко му работи има проблем с дисплея които не е за умиране долу в десния ъгъл кадето показва часовника последната цифра понякои път изчезва и трябва да пипнеш с пръст за да се появи при интерес пишете на лични или в темата. Касетофона иначе е като нов.Добавям и спортен филтър конусен марка YED към него давам и въздуховод с които директно може да се сложи на браво мареа брава 1.8 без да се маха кутията а само капака и цената е 20 лв и 15 лв без въздуховода модела на филтъра е DR2600 100 кубични метра на час пропуска входа му е 75-76 мм вътрешен диаметър карах с него 50 км до работата и обратно има добър звук за разлика в вървенето немога да кажа нищо може би е по добре в високите обороти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам оригинален касетофон от браво 99г. и спортен филтър
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега имам интерес към касетофончето....Ако цената падне на 30 лв го взимам веднага...тел 0899957386/0889 630 404-Яни.Адреса ми е Бургас ж.к.Меден Рудник бл.306.Най-добре до офис на Еконт в Меден Рудник.....Ако все пак си съгласен на тази цена и го пуснеш,направи го с опция провери преди да платиш.....Фиата ми е Марея с оригиналните тоци просто сега оригиналният касетофон не се сварзва с управлението от волана,затова искам твоя.......Ако има нещо звънни или само кликни(съобщение)аз ще ти се обадя......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар