Седалките от палио са от хечбек -като нови са-задните също са налични-30лв к-та би трябвало да пасват и на пунто с 4врСедалките от алфа също са здрави,пасват точно без преправяне на мареа,брава цена символична 10лв бр тъй като ми заемат място само.синия салон с подлакътника е от капа здрав е -20лв к-таседалките се намират в София-тел.0884684844
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Седалки за палио като нови-30лв к-та и от алфа-156 10лв бр
Collapse
X
-
Re: Седалки за палио като нови-30лв к-та и от алфа-156 10лв
koko.aleksiev написа:Седалките от палио са от хечбек -като нови са-задните също са налични-30лв к-та би трябвало да пасват и на пунто с 4врСедалките от алфа също са здрави,пасват точно без преправяне на мареа,брава цена символична 10лв бр тъй като ми заемат място само.синия салон с подлакътника е от капа здрав е -20лв к-таседалките се намират в София-тел.0884684844
-
koko.aleksiev написа:Седалките от палио са от хечбек -като нови са-задните също са налични-30лв к-та би трябвало да пасват и на пунто с 4врСедалките от алфа също са здрави,пасват точно без преправяне на мареа,брава цена символична 10лв бр тъй като ми заемат място само.синия салон с подлакътника е от капа здрав е -20лв к-таседалките се намират в София-тел.0884684844
Коментар
-
Коментар
-
koko.aleksiev написа:koko.aleksiev написа:Седалките от палио са от хечбек -като нови са-задните също са налични-30лв к-та би трябвало да пасват и на пунто с 4врСедалките от алфа също са здрави,пасват точно без преправяне на мареа,брава цена символична 10лв бр тъй като ми заемат място само.синия салон с подлакътника е от капа здрав е -20лв к-таседалките се намират в София-тел.0884684844
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар