V.I.S. колектор 2000 16v цена 150 лв. 0877 00 16 96 Николай
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
V.I.S. колектор 2000 16V
Collapse
X
-
Колега уточни влиза ли към тая цена рейката за дюзите ... защото стоковата рейка се държи на главата на 2.0 16В, а тук се държи на колектора. А такава рейка да купиш от някъде е трудно, понеже всеки си ги продава комплект !!!Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
twezzy написа:Колега какво е нужно за да се сложи тва животно.....TIPO Sedicivalvole
Коментар
-
ABARTH-ов написа:А стоковата рейка както и тази се захваща за колектора.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:Колега уточни влиза ли към тая цена рейката за дюзите ... защото стоковата рейка се държи на главата на 2.0 16В, а тук се държи на колектора. А такава рейка да купиш от някъде е трудно, понеже всеки си ги продава комплект !!!Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
[quote="nastybg"] Стоковата рейка на какво ... На ланчия тема и капа 4.16 турбо ... И това са ... това за което го продаваш тоя колектор е пърформанс, поне по цената ... и казваш, че става за 2.0 16В, обаче при главата от Типо, Купе, Делта,Дедра и каквото се сетиш освен двете, които съм написал горе рейката се държи на главата, а тук на снимката се вижда, 3-те горни дупки са за рейката, тоест се държат на колектора !Tова е колектор от Типо, Купе, Делта,Дедра и каквото се сетиш 2000 16V който бях преработвал предi в дросели ..и както се вижда и на него се хваща рейката с дюзите... аз лично не съм виждал до сега рейката на тези двигатели да се захваща за главата.TIPO Sedicivalvole
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар