нагоре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам и подарявам някои части за Типо 1,6
Collapse
X
-
Re: продавам и подарявам някои части за Типо 1,6
Ето и актуализиран списък с наличните части:koko-birata написа:оригинални железни джанти без забележка 5 1/2 J x 14 H - 5 бр. х 15лв/бр. ако се вземат комплект 4 джанти - 60лв и подарък 5-та джанта с гумаспойлер пета врата червен /така и не успях да го сложа/- нова цена 40лвкомпютър - 20лвплафон заден номер - подаръкдържачи за предна броня 2бр. - подаръкЗа връзка с мен на ЛС - ползвам редовно форумаОт Стара Загора съм - за града безплатна доставка, в другите случаи с Еконт за сметка на купувачаЧастите, които подарявам ги пращам когато на мен ми е удобно.
Коментар
-
Ето и актуализиран списък с наличните части:koko-birata написа:оригинални железни джанти без забележка 5 1/2 J x 14 H - 5 бр. х 15лв/бр. [b]ако се вземат комплект 4 джанти - [b][color=red]60лв и подарък 5-та джанта За връзка с мен на ЛС - ползвам редовно форумаОт Стара Загора съм - за града безплатна доставка, в другите случаи с Еконт за сметка на купувача
Коментар
-
СУПЕР цена за джантитеkoko-birata написа:оригинални железни джанти без забележка 5 1/2 J x 14 H - 5 бр. х 10лв/бр.За връзка с мен на ЛС - ползвам редовно форумаОт Стара Загора съм - за града безплатна доставка, в другите случаи с Еконт за сметка на купувача
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар