Здравейте колеги,продадох си Типо-то 1,6 моно-двувалка и ми останаха следните части:оригинални железни джанти без забележка 5 1/2 J x 14 H - 5 бр. х 20лв/бр. ако се вземат комплект 4 джанти - 70лв и подарък 5-та джанта с гумаспойлер пета врата червен /така и не успях да го сложа/- 50лвкомпютър - 20лвпредни амортисьори - добри /причина за смяна - спортно окачване/ - 20лв за 2 бр. - подарък към тях лагери, тампони, шок тампони и 1 пружинаносач с 17мм шарнир - чисто нов /купен погрешка-става и за темпра/ - 20лвносачи с 15мм шарнир - подаръкдатчик температура - работещ - подаръкдатчик не знам точно какъв /някой ако го познае от снимките/- подаръкмоно инжекция без дюза и МПХ - подаръкбрава/бутон пета врата - подаръкделко, палец и капачка - подаръкплафон заден номер - подаръкдясно огледало механично/има счупени зъбчета/ - подаръкмеханизъм за ел стъкло работещо - подаръктампон двигател - заден здрав - подаръкболт за заден носач нов- подаръкнакрайник здрав - подаръкдържачи за предна броня 2бр. - подаръкЗа връзка с мен на ЛС - ползвам редовно форумаОт Стара Загора съм - за града безплатна доставка, в другите случаи с Еконт за сметка на купувачаЧастите, които подарявам ги пращам когато на мен ми е удобно, т.к. са на село.Ето и малко снимки, за повече с допълнително запитване:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам и подарявам някои части за Типо 1,6
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар