Здравейте колеги продавам въпросните джанти и гуми. Джантите са от Fiat Coupe (6 1/2 J ET-40) не са заварявани и нямат кривини. Гумите са 195/50/15 като задните не са първа младост но има още живот в тях. Модела и марката сa GOODYEAR EAGLE F1. Предните гуми са Continental Premium Contact2 Дот 2010 грайфер около 6,2мм. Също така мога да предложа 12 болта за лети джанти и 1 комплект ХУБАВИ секретни болтове за лети джанти. Общо всички неща съм ги ползвал почти 2 месеца, но малко финансите ме притискат и затова искам да ги продам.Цената на джантите е 160лвЦената на гумите е 70лв (засега гумите ще се продадат само ако се намери купувач за джантите)Цента на секретните болтове е 15лв (нови преди 2 месеца ги взех за 25)Цената на болтовете е 2 лв за брой (по толкова съм ги купил и аз пак преди почти 2 месеца)Цените като гледам обявите мисля че са съвсем прилични затова коментар на цената няма да се прави, така че моля без пазарлъци.Ето и снимки:Ако проявявате интерес или имате въпроси на ЛС или 0898410614 0883334028 skypeevil_emo
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам алуминиеви джанти 15" и гуми 195/50/15
Collapse
Заключена тема
X
X
Реклама
Collapse