Поради причината, че събирам пари за новата ми кола, си продавам лаптопа.Марката му е IBM A22eТочната спецификация на модела е на този адрес:http://www.preciomania.com/search_te...роблеми - батерията не работи, корпуса има 1см пукнатина , която въобще не пречи на работата.Цена - 450лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лаптоп
Collapse
X
-
Живо ме интересуват две неща - едното е дали проблема е в самата батерия и какво точно ще да рече че не работи (дали не държи нормално време ил изобщо все едно я няма).И другото което ми е и по-важното е дали има COM порт т.е. от тези старите портове за мишка с деветте игли.Благодаря за информацията!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
-
zfa159 написа:Живо ме интересуват две неща - едното е дали проблема е в самата батерия и какво точно ще да рече че не работи (дали не държи нормално време ил изобщо все едно я няма).И другото което ми е и по-важното е дали има COM порт т.е. от тези старите портове за мишка с деветте игли.Благодаря за информацията!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не мога да разбера LAN има ли - в спецификацията поне не видях да пише.Аз си търся нещо подобно за вкъщи само за интернет, ама ЛАН-а ми е задължителен, не ми се занимава с модеми.Батерията не ме притеснява че не работи - аз и без това ще го ползвам само настолно.Записвачка дали може да му се сложи допълнително и RAM-a да му се вдигне - гледам че е SDRAM - с обикновени слотове ли е или са някакви по-малки?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Както вече писах има всички портове - лан, модем, ком, паралел, юсб, кард бъс само 1394 няма.Батериите ги рециклират срещу скромната сума от по 150лв. която ми се вижда много и за това не ми се прави.Рама може да му се вдигне ама съответно не е с обикновенните (както и всеки лаптоп де). SODIMMA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Както вече писах има всички портове - лан, модем, ком, паралел, юсб, кард бъс само 1394 няма.Батериите ги рециклират срещу скромната сума от по 150лв. която ми се вижда много и за това не ми се прави.Рама може да му се вдигне ама съответно не е с обикновенните (както и всеки лаптоп де). SODIMM
Коментар
-
zaples написа:BO написа:Както вече писах има всички портове - лан, модем, ком, паралел, юсб, кард бъс само 1394 няма.Батериите ги рециклират срещу скромната сума от по 150лв. която ми се вижда много и за това не ми се прави.Рама може да му се вдигне ама съответно не е с обикновенните (както и всеки лаптоп де). SODIMMA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Проблема идва от това ,че напрежението в Бг не е постоянно и се получават сривове,когато това стане в по-новите модели лаптопи се включва защита която е вързана с батерията ,демек автоматично минава на режим "батерия" без значение дали в момента пц-то е включено в мрежата.
Коментар
-
ilkor написа:Проблема идва от това ,че напрежението в Бг не е постоянно и се получават сривове,когато това стане в по-новите модели лаптопи се включва защита която е вързана с батерията ,демек автоматично минава на режим "батерия" без значение дали в момента пц-то е включено в мрежата.
Коментар
-
Колеги, явно въпроса с лаптопа опира до батерията. Тя не е толкова голям проблем - сваля се стария пакет, разглобява се и се търсят изграждащите го елементи. Такива вече има доста и могат да се намерят сравнително лесно - само трябва се направи свръзката между елементите с точкова заварка. И портовете не са проблем - има най-различни преходници и човек може да си изгради необходимите му букси. По важно е на лаптопа да върви без проблем Windows XP за по-лека работа с повечето програми. Иначе машинката е прилична и би вършила работа. Успех с продажбата!
Коментар
-
за улеснение на тези които желаят да го купят - обикновенно елементите са 8, доставните цени са от 6 до 12 лева на парче Не мисля че батерията е такъв огромен проблем, машинката не е лоша !!!Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
BO написа:...Лаптопа въобще не може да грее от това което казваш (освен ако не ползваш HP а всеки сервизен специалист никога няма да ползва въпросната марка)...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар