Поради причината, че събирам пари за новата ми кола, си продавам лаптопа.Марката му е IBM A22eТочната спецификация на модела е на този адрес:http://www.preciomania.com/search_te...роблеми - батерията не работи, корпуса има 1см пукнатина , която въобще не пречи на работата.Цена - 450лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лаптоп
Collapse
X
-
Живо ме интересуват две неща - едното е дали проблема е в самата батерия и какво точно ще да рече че не работи (дали не държи нормално време ил изобщо все едно я няма).И другото което ми е и по-важното е дали има COM порт т.е. от тези старите портове за мишка с деветте игли.Благодаря за информацията!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
-
zfa159 написа:Живо ме интересуват две неща - едното е дали проблема е в самата батерия и какво точно ще да рече че не работи (дали не държи нормално време ил изобщо все едно я няма).И другото което ми е и по-важното е дали има COM порт т.е. от тези старите портове за мишка с деветте игли.Благодаря за информацията!A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не мога да разбера LAN има ли - в спецификацията поне не видях да пише.Аз си търся нещо подобно за вкъщи само за интернет, ама ЛАН-а ми е задължителен, не ми се занимава с модеми.Батерията не ме притеснява че не работи - аз и без това ще го ползвам само настолно.Записвачка дали може да му се сложи допълнително и RAM-a да му се вдигне - гледам че е SDRAM - с обикновени слотове ли е или са някакви по-малки?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Както вече писах има всички портове - лан, модем, ком, паралел, юсб, кард бъс само 1394 няма.Батериите ги рециклират срещу скромната сума от по 150лв. която ми се вижда много и за това не ми се прави.Рама може да му се вдигне ама съответно не е с обикновенните (както и всеки лаптоп де). SODIMMA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Както вече писах има всички портове - лан, модем, ком, паралел, юсб, кард бъс само 1394 няма.Батериите ги рециклират срещу скромната сума от по 150лв. която ми се вижда много и за това не ми се прави.Рама може да му се вдигне ама съответно не е с обикновенните (както и всеки лаптоп де). SODIMM
Коментар
-
zaples написа:BO написа:Както вече писах има всички портове - лан, модем, ком, паралел, юсб, кард бъс само 1394 няма.Батериите ги рециклират срещу скромната сума от по 150лв. която ми се вижда много и за това не ми се прави.Рама може да му се вдигне ама съответно не е с обикновенните (както и всеки лаптоп де). SODIMMA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Проблема идва от това ,че напрежението в Бг не е постоянно и се получават сривове,когато това стане в по-новите модели лаптопи се включва защита която е вързана с батерията ,демек автоматично минава на режим "батерия" без значение дали в момента пц-то е включено в мрежата.
Коментар
-
ilkor написа:Проблема идва от това ,че напрежението в Бг не е постоянно и се получават сривове,когато това стане в по-новите модели лаптопи се включва защита която е вързана с батерията ,демек автоматично минава на режим "батерия" без значение дали в момента пц-то е включено в мрежата.мисълта ми беше друга ,не съм убеден специално за този модел но на доста лаптопи (визирам най-вече Toshiba)имат един вид датчик отчитащ входното напрежение и въпросният се намира и конролира от батерията.Опитвам се да обесня ,че батерията е доста важен компонент и скъп най-вече като липсата и може да доведе до евентуално до доста сериозни проблеми
Коментар
-
Колеги, явно въпроса с лаптопа опира до батерията. Тя не е толкова голям проблем - сваля се стария пакет, разглобява се и се търсят изграждащите го елементи. Такива вече има доста и могат да се намерят сравнително лесно - само трябва се направи свръзката между елементите с точкова заварка. И портовете не са проблем - има най-различни преходници и човек може да си изгради необходимите му букси. По важно е на лаптопа да върви без проблем Windows XP за по-лека работа с повечето програми. Иначе машинката е прилична и би вършила работа. Успех с продажбата!
Коментар
-
за улеснение на тези които желаят да го купят - обикновенно елементите са 8, доставните цени са от 6 до 12 лева на парчеНе мисля че батерията е такъв огромен проблем, машинката не е лоша !!!
Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
BO написа:...Лаптопа въобще не може да грее от това което казваш (освен ако не ползваш HP а всеки сервизен специалист никога няма да ползва въпросната марка)...Извинявай за отклонението от темата (те май станаха много тук..), но ми стана интересно подчертаното. Ползвам лаптоп на HP от няколко години (и като казвам
ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар