Колата беше тъмносиня, имам снимки на всичко, разни части подлежат на коментар за цената, за повече инфо и снимки - на ЛС Частите са в София, в района на Симеоновско шосе и Г.М. Димитров, близо до входа на зоологическата градина. Не работя с куриери, нямам време и не мога. Има човек почти винаги, намират се при майстора ми. Контакти - по ЛС при договаряне за дадена част Педали, жила и волан Жило съединител - 20 лв Педали - по 5 лв Жило за газта от педала - 10 лв Пластмасов капак за резервоара + жило + закл механизъм - 20 лв Капачка за резервоара - 10 лв Ръчна спирачка + късо жило за нея - 20 лв Волан, чупещ, (без пластините за клаксона и рейката с лостчетата за мигачите и чистачките) - с чупещото рамо и железата. Без Въздушна възглавница, само натискалка за клаксона в средата - 50 лв Ламарини, стъкла, фарове Преден ляв и десен калници (запазени)- по 30 лв Заден ляв фар - 20 лв Заден голям стоп горен централен - 15 лв Предни фарове, идеални - по 30 лв Предна броня (запазена, серийно е без халогени), 30 лв Предно стъкло - без пукнатини е, 40 лв 4те врати, предна дясна - без дръжката, предните - с ел. стъкла - всяка по 40 лв, тая без дръжката - 40 лв Преден капак - 40 лв Преден ляв подкалник - 10 лв Задно ляво стъкло, на багажника дето е - 15 лв Радиатори и разни сериозни части От двигателя имам някакви бутала, основния блок, подлежат на продажба - по запитване и договаряне. Радиатор на интеркулера - 40 лв Кондензаторен радиатор на климатика - 30 лв Радиатор на парното - 30 лв Скоростна кутия - 150 лв Съединител (притискателен и феродов диск и лагера, на близо 15000 км, запазен с резките по феродовия, демек не износен, мой е и съм го пазил, и без това това не е кола за гъзария и юркане) - 50 лв Маховик за съединител - 20 лвРадиатор за двигателя 40 лв, вентилаторите към него - 25 лв, заедно - 60 лв Компресор за климатик - 50 лв Компютър (ЕКУ-то) - 30 лв Генерация (без катализатор и резонаторно гърне (щото се прецака при демонтажа), само другите 2 гърнета и тръбите, здрави са) - 30 лв Мотор с вилката за предните чистачки - 20 лв Държач за горивен филтър + филтъра + тръбите - 20 лв Тръби за климатика - от кондензаторния радиатор навътре. - 20 лв Дебитомер - 20 лв Вентилатор за вентилация - 20 лв Клаксон - 10 лв Гуми Държач на резервната гума - 10 лв Резервна гума до 80 км макс скорост - 20 лв Гуми Зимни + Метални Джанти - Sava 175 х 70 х 14, производство 29 седмица 2009 - Само джантите по 20 лв, с гумите по - 30 лв Интериор и разни Предни Колани + колонките на механизъма + декоративните пластмаси отгоре на колонката - по договаряне Предно табло - цялата пластмаса с пищялщките (здрава е, без пукнатини), решетките на въздуховодите + рама за него - 20 лв Сенници - по 5 лв Преден Плафон между сенниците - 5 лв Преден пеплник - 10 лв Жабка - 20 лв Седалки - по договаряне, не са прани, ама са здрави, а не изпокъсани Задна лява страница - пластмасата и пластмасите горе в багажника около стъклата - 15 лвИмам и няколко електронни модула, както и този за управление на вентилатора... Там има снимки - по договаряне...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа FIAT MAREA 97 Weekend 1.9 TD 100 на части
Collapse
X
-
Re: Фиат Мареа FIAT MAREA 97 Weekend 1.9 TD 100 на части
naskomarea97 написа:Колата беше тъмносиня, имам снимки на всичко, разни части подлежат на коментар за цената, за повече инфо и снимки - на ЛС Частите са в София, в района на Симеоновско шосе и Г.М. Димитров, близо до входа на зоологическата градина. Не работя с куриери, нямам време и не мога. Има човек почти винаги, намират се при майстора ми. Контакти - по ЛС при договаряне за дадена част Педали, жила и волан Жило съединител - 20 лв Педали - по 5 лв Жило за газта от педала - 10 лв Пластмасов капак за резервоара + жило + закл механизъм - 20 лв Капачка за резервоара - 10 лв Ръчна спирачка + късо жило за нея - 20 лв Волан, чупещ, (без пластините за клаксона и рейката с лостчетата за мигачите и чистачките) - с чупещото рамо и железата. Без Въздушна възглавница, само натискалка за клаксона в средата - 50 лв Ламарини, стъкла, фарове Преден ляв и десен калници (запазени)- по 30 лв Заден ляв фар - 20 лв Заден голям стоп горен централен - 15 лв Предни фарове, идеални - по 30 лв Предна броня (запазена, серийно е без халогени), 30 лв Предно стъкло - без пукнатини е, 40 лв 4те врати, предна дясна - без дръжката, предните - с ел. стъкла - всяка по 40 лв, тая без дръжката - 40 лв Преден капак - 40 лв Преден ляв подкалник - 10 лв Задно ляво стъкло, на багажника дето е - 15 лв Радиатори и разни сериозни части От двигателя имам някакви бутала, основния блок, подлежат на продажба - по запитване и договаряне. Радиатор на интеркулера - 40 лв Кондензаторен радиатор на климатика - 30 лв Радиатор на парното - 30 лв Скоростна кутия - 150 лв Съединител (притискателен и феродов диск и лагера, на близо 15000 км, запазен с резките по феродовия, демек не износен, мой е и съм го пазил, и без това това не е кола за гъзария и юркане) - 50 лв Маховик за съединител - 20 лвРадиатор за двигателя 40 лв, вентилаторите към него - 25 лв, заедно - 60 лв Компресор за климатик - 50 лв Компютър (ЕКУ-то) - 30 лв Генерация (без катализатор и резонаторно гърне (щото се прецака при демонтажа), само другите 2 гърнета и тръбите, здрави са) - 30 лв Мотор с вилката за предните чистачки - 20 лв Държач за горивен филтър + филтъра + тръбите - 20 лв Тръби за климатика - от кондензаторния радиатор навътре. - 20 лв Дебитомер - 20 лв Вентилатор за вентилация - 20 лв Клаксон - 10 лв Гуми Държач на резервната гума - 10 лв Резервна гума до 80 км макс скорост - 20 лв Гуми Зимни + Метални Джанти - Sava 175 х 70 х 14, производство 29 седмица 2009 - Само джантите по 20 лв, с гумите по - 30 лв Интериор и разни Предни Колани + колонките на механизъма + декоративните пластмаси отгоре на колонката - по договаряне Предно табло - цялата пластмаса с пищялщките (здрава е, без пукнатини), решетките на въздуховодите + рама за него - 20 лв Сенници - по 5 лв Преден Плафон между сенниците - 5 лв Преден пеплник - 10 лв Жабка - 20 лв Седалки - по договаряне, не са прани, ама са здрави, а не изпокъсани Задна лява страница - пластмасата и пластмасите горе в багажника около стъклата - 15 лвИмам и няколко електронни модула, както и този за управление на вентилатора... Там има снимки - по договаряне...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар