Продават се лети джанти RONAL 15’’ - абсолютно нови. Made in Germany... Не са качвани на кола - личи си от снимките...За Алфа - с 5 дупки, офсета не знам какъв е.Цена по 150лв на джанта - общо - 600лв. Бонус 20бр болтове - нови в пакетче...На колегата ми са...В Хасково са...тел 0887 677455 - Наско
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лети джанти RONAL 15'' - нови
Collapse
X
-
Re: Ляти джанти RONAL 15’’ - нови
madgogo написа:Yavor написа:Не са качвани на кола - личи си от снимките...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: Ляти джанти RONAL 15’’ - нови
Yavor написа:madgogo написа:Yavor написа:Не са качвани на кола - личи си от снимките...Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Ами да, те за Алфа си се водят...Макар че на Брава могат яко да заспят ма не ми се дават толкова пари, че после и гуми трябват - хилядарката отива на кино!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Джантите са перфектни
Джантите са перфектни , незнам колега и според мен това което се вижда е от транспорта.Какво значи "джантите са за Алфа" брат ми има алфа 146 и неговите джанти съм ги слагал на темпрата без проблем и съм ги карал.Не съм на 100% сигурен но мисля че всички Италиански автомобили са с един стандарт.
Коментар
-
Re: Джантите са перфектни
Mitko написа:soulkeeper написа:Джантите са перфектни , незнам колега и според мен това което се вижда е от транспорта.Какво значи "джантите са за Алфа" брат ми има алфа 146 и неговите джанти съм ги слагал на темпрата без проблем и съм ги карал.Не съм сна 100% сигурен но мисля че всички Италиански автомобили са с един стандарт.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар