Знам че тука не е мястото, но все пак на някой може да му трябва и ван. Та на кратко продавам SUBARU E12WAGON SUPER DELUX двигател 1.2 карбуратор, 7местен 4х4. За екстри че няма няма, но до сега не съм и виждал на този модел екстри. Има реотан на задното стъкло и чистачка на задното стъкло има щорички на горните стъкла има и подлакътник на средната седалка, люк които е голям колкото половината таван (не знам как се казва това което е на предната броня едно такова като на джиповете маи ролбар се води). Мога да го похваля със много запазен салон- НЯМА скъсани седалки. Правен му е почти основен ремонт преди 20 25 километра и няма кой да го кара даже не е и разработено още. За дефектите ги има и те са:Надрано стъкло(не пукнато) сменяна предна врата до половината е боядисана трябва да се боядиса и гредичката след като го изкърпи маистора забелязах че и люка отзад е леко изгнил но НЕ ТЕЧЕ няма и изгледи да тече. Не е изгнило. Цвят:До половината е бяло(до стъклата)а на горе е сив металик. Общо взето трябва да се вкарат още 200лева в него. Слагам цена 2800 НО тази цена се коментира във ваша полза. Та за цената от 2800 може да ви стане перфектно. В мобилето го има единствено за 2800 е там има снимки също така пращам снимки на маил. Също така приемам бартери за DEDRA,TIPO,TEMPRA. За повече инфо 0899000952 Илиан.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SUBARU E12 WAGON SUPER DELUX
Collapse
Реклама
Collapse
Коментар