Alfa Romeo Alfetta 2.0 Инжекцион Golden Cloverlaf 2.0 8 клапана мотроник 130 конски сили Дата на производство - септември 1984 г. Тип двигател - Бензинов Мощност (к.с.) - 130 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Седан Пробег - 98000 км Цвят - Черен Особености: 4(5) Врати Аларма Бордови компютър Ел. Огледала Ел. Стъкла Застраховка Имобилайзер Лети джанти Стерео уредба Халогенни фарове Центр. заключване пробега не го знам колко е просто съм цъкнал ей тъй тези цифри. Мотора лично аз съм му сменил сегментите и клапаните преди няма година. Имам за нея много резервни части, които си вървят САМО С КОЛАТА : напълно оборудвана глава бутала, ризи, сегменти комплект клапани нова бензинова помпа дебитомер рейка с инжектори кормилни щанги амортисьори пружини лагери уреди по таблото датчик за скоростомера основни и биелни лагери За контакти: 0878232475 мейл ildimitrov@abv.bg цена 1000 лв като колата е с платен данък, застраховка, със старите номера е, но не е проблем да бъдат подменени за моя сметка (72 лв) Цената подлежи на кометар, като е възможен и бартер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам алфа ромео алфета класика
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Докато лудите се налудуват, умните се наумуват Приятел се прибра за известно време от Испания, където работеше като тенекиджия. Ще оправи външния и вид само с материали, и нещо се разубедих да я продавам. Моля обявата да бъде заключена. Мерси предварителноAlfa romeo 164 TS facelift 1993
Alfa romeo 155 TS 1993
Fiat Croma 2.0 CHT 1990
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар