Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам части за FIAT Tipo 1.4 бензин-1992г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам части за FIAT Tipo 1.4 бензин-1992г.

Здравейте колеги. Останаха ми малко части от Фиатчето и друго не ми остава освен да ви опиша какво имам.GSM 0899142460-ел.огледала с управлението и вътрешните капаци-40лв комплекта-ел. дръжки за вратите с буксите-5лв броя-рамене за предни чистачки-5лв броя-рамо за задна чистачка с моторчето-20лв-халогени (оригинални)2 бр.с копчето,което е на пластмаса която е част от панела-двата 40лв-капачка за казанчето към радиатора-5лв-радиаторчета за парно 3 бр.(едното с клапана)-ЗДРАВИ-2-те за 15лв и третото 25лв-спирачна помпа сас казанчето-30лв-делко с дистрибуторната капачка + кабели BOSCH-30лв-компютъра с буксата и вакуума-40лв-кабели с клемите за акумулатора-10лв-стартер (работещ перфектно)-40лв-лостчета-ляво и дясно за фаровете и мигачите-15лв броя-акумулатор(75АH -работи перфектно,ако мога бих дал гаранция поне 2 год.,въртеше при -24 градуса без проблем тази зима)-70лв-ел.ключалка за 5-тата врата заедно с кората-15лв-карборатора с диодната плочка-работещи-50лв-пластмасовият капак под волана-5лв-оригинален крик-20лв-резервна гума-25лв-кутията на въздушния филтър-10лв-задна кора(здрава и запазена с дупки за елипси)-10лв-всички видове релета от колата-Старал съм се да свалям почти всичко със буксите!!!![/u]
    Прикачени файлове

Коментар

Хайде колеги 6те има отстъпки-табло продадено,филтърна кутия продадена

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

акумулатор,кора на багажника и халогени-продадени

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Колега, огледалата с подгряване ли бяха? Тоест колко жички излизат от тях?
                            Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Коментар

Working...
                              X