Колеги и аз реших да си пусна Типо-то за продан след като вече 150к.с. са ми малко и съм решил да го сменя с нещо италианско ,но с по-голяма мощ Та колата е средата на 91г. 156000км,АГУ,ЦЗА,Ел.пакет,халогени,шибедах,аларма, СД,ABS,рекаро салон,волан Момо(чупещ),лети джанти,гърне оригинално Supersprint точно за типо.Колата е със сменени консумативи-всички масла,ремъци и филтри,накладки.Главата е малко понагласена по библията на Гай Крофт (вярвам ,че знаете за кого става въпрос).Не на последно място цената - 4200лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо 2.0 16V - Sedicivalvole
Collapse
X
-
Така,малко важно инфо : -сменено двигателно масло - "Mobil 1 Motorsport Formula 15w50"-сменено трансмисионно масло - "Mobilube 1 SHC 75w90"-сменена спирачна течност - "Mobil Brake Fluid DOT4"-сменена хидравлична течност -"Mobil ATF 220"-сменен антифриз - "Mobil Antifreez" (само маслата правят 300лв)-сменени всички филтри-сменени спирачни накладки - отпред и отзад-сменени спирачни маркучи - и 6-те са сменени-сменени предни амортисьори - с газови-сменени кабели за свещи - "Шампион"-сменени свещи - "Денсо"-сменена капачка и палец на прекъсвач рапределителя-сменени всички датчици по двигателя за ЕКУ-то-сменени всички ремъци и ролки-изолиран изпускателен колектор за запазване на температурата на изгорелите газовеТака, по -главата :-сменени водачи-сменени маслообирачи-нови фаски на леглата на клапаните-нови фаски на клапаните + допълнителни фаски под 30 градуса за по-добро преминаване на гориво-въздушната смес-полирани клапани-портната и полирана (на около 100) глава и всмукателен колектор-паснат всмукателен колектор към главатаМоже и нещо да съм изтървал , но това е в общи линии.Всичко съм си правил сам с изключение на избиването и набиването на водачите,че намях условия за това.Колата няма удар никъде.Това и е оригиналната боя.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
И така,както се вижда от подписа ми ,вече имам и друга кола,естествено отново ФИАТ.От тази гледна точка Типото ми излиза в повече.Видя се че тази цена се вижда на всички(евентуално желаещи) висока.При това положение очаквам от заинтересованите да предложат ,но само на лични.Евентуални сериозни коментари само на лични.Има и опция от понижаване на цената ,посредством сваляне на някои неща.Ето и телефон за някои по нетърпеливи - 0887 973 821 Иван.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
maiden написа:1 страничен въпрос - колекторите на това Типо не са ли ламаринени като на 1.8 16V (демек не са ляти). Тая термолента не им ли разказва играта?Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар