Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

продавам браво 1.6 16в на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiat uno turbo i.e.

Коментар

Пресостат за климатика? Цена и състояние -
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

fiat uno turbo i.e.

Коментар

fiat uno turbo i.e.

Коментар

fiat uno turbo i.e.

Коментар

fiat uno turbo i.e.

Коментар

fiat uno turbo i.e.

Коментар

сензора за ейрбеците здрав ли е ?

Коментар

колеги, бъдете внимателни, ако си пазарувате от тук, жалко, че едва сега виждам тази обява, аз ходих на това място около средата на април месец(повода беше обява за продажба на мареа (която даже май беше и "чукачка"(джамбазина който я продаваше ми вика, че я бил регистрирал преди 2 месеца с тоя номер, нов внос била, пък аз я гледах в нета регистрирана преди 3-4 години с тоя номер, показа ми талончето и наистина в него пишеше, че колата е регистрирана преди 2 месеца, но онлайн проверка за валидност на ГО, показваше, че колата е с този номер от 3-4 години, явно имаше нещо гнило с тази кола, виеше аксиален лагер и т.н), но това няма значение)), видях бравото, че е за части и питах за сензора за айрбег-а, казаха ми, че работел, викам дайте да чукнем ключа да видя дали свети лапмпата (казаха че акумулатора го нямало) казах добре, разбрахме се за цената, и си го свалих сам сензора, закачих го на моята кола и естествено - не работеше, той си беше и ольоскан с антифриз.. ама все пак реших да опитам, сега, реших да видя какво ще ми бъде отговорено и пичагата ми каза, че сензора работел, а той не работи, така че, имайте едно на ум, не казвам, че всичко е боклук, но бъдете внимателни и задължително тествайте това което купувате, поздрави

Коментар

мога да ти кажа колега че сензора си работи,защото при мен не светеше на таблото и явно проблема ти е другаде,доколкото за мареата тя не е моя и нямам нищо общо с нея...но в това което казваш няма нищо,ама нищо вярно.....колата си е съвсем редовна и няма обсолютно нищо гнило от към документация...
                      fiat uno turbo i.e.

Коментар

fiat uno turbo i.e.

Коментар

Колега, каква е цената на въздуховода между въздушният филтър и дросела?

Коментар

fiat uno turbo i.e.

Коментар

имаш ли здрава(без пукнатини, без счупени детайли с здрави болтове) кутия за въздушен филтър, която да става за Мареа 1.8?
                              Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

fiat uno turbo i.e.

Коментар

Working...
                                X