Продавам останали ми части от Типо (черно на цвят 90 г. ?) - преден капак- 30лв ,врати -свалени са им корите( предните са ел. -35 лв за брой, а задната(дясна) ръчна-25 лв ), задни носачи(комплект със спирачните апарати и дисковете)-по 20 лв комплекта , фарове ляв и десен комплект с мигачите-20 лв компл.( били са с машинки , но ...),задна броня-20лв. ,задни стопове-25лв. бройката , жапка-10 лв, глава за Фиат /Ланчия от 2.0 8в. мотора(напълно оборудвана с всичко)-100 лв., 2 бр. помпи за хидравликата-25лв за брой,конзола за парно (с моторчето,радиатора,жилата)-30лв, лостчета за чистачките и фаровете-15 лв за бр. ,2бр механизъм за чистачките(компл. с мотор)-25лв. за брой, ЗА Ланчия Дедра(светло сива,комби 94 г.)- 4 бр. врати( предните са ел. -40 лв за брой, а задните ръчни-30 лв за брой) преден капак-50 лв, заден (с машинката за чистачките, но е без стоповете за мъгла)-30 лв. , волан с еърбег с конзолата за закрепване и пръта(телескопичен)+щангата от страни-40 лв. ,задна броня с отвор за теглич(липсва декоративния капак)-25 лв. ,декоративната лайсна под фаровете - 10 лв. ,рейка за хидравликата- 50 лв, ДВИГАТЕЛ 1.6 90 к.с. пълен инжекцион(напълно окомплектован+ЕКУ+инсталация(рабатещ)има го на ПУНТО 90 кабрио) - 200лв. , калници-25лв. за бройПП. Цените са символични , но за по големите части може известен коментар (но само на място) Поради липса на офис пакет мога да пращам снимки само на скайп (моят е ivan_markov76)тел. ми е 0898 739618-Иван ( гр.Сопот , обл.Пловдив) Най-вероятно съм пропуснал някой от нешата,затова питайте.
![beer](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/occasion14.gif)
Коментар