Здравейте, купих нови лети джанти, сложих ги на гумаджийницата до нас, но баща ми като ги видя и ми се развика защо съм дал толкова пари, било ненужна гъзария - ала бала . Ама да има мир и спокойствие ги махнах ... сега ги продавам. Карани са 200 метра от гумаджийницата до нас и обратно :P. Няма никакви драскотини. 4бр. нови лети джанти 14"х6, офсет 37, произведени на 14.03.200620 болта за тези джанти4 секретни болтацена всичко: 400лвGSM: 0885563667
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам 4бр.14" нови лети джанти+20 болта + 4 секретни
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bobo написа:Аз имам едно въпросче на първата снимана джанта се вижда около половин кило балансиращо олово Или тия джанти са некъв бесен ментак или някой си е правил колекция на баланси Моля да разясниш какво производство са и колко струват новиFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
bobo написа:Аз имам едно въпросче на първата снимана джанта се вижда около половин кило балансиращо олово Или тия джанти са некъв бесен ментак или някой си е правил колекция на баланси Моля да разясниш какво производство са и колко струват нови
Коментар
-
Джантите плюс болтовете ми струваха 600лв. Отиди в някой магазин и питай колко струват най-евтините джанти Rodao - ще видиш, че не е някоя фалшива марка. Да не говорим, че болтовете са по 2-3 лв единия.А за балансите не знам - гумите ми не са нови и може в гумаджийницата да са сложили балансите, не съм гледал какво правят. На джантите пише "Made in Brazil"П.с. На баща ми колата е Фиат Браво, та значи на Браво стават със сигурност, предполагам и на другите фиати стават.Сега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
Преди: Браво 1,6 16в SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар