Lancia Kappa 2,4 TDS 124 коня 95година 145 000км тъмно син металик Син плюшен салон Климатроник ABS 2xAirbag Серво управление Централно Аларма Имобилайзер Ел. стъкла и огледала Касетофон Теглич за ремарке или каравана Почти нови летни гуми Barum Bravura 15’ Много е запазена според мен а и баща ми си обслужва колите съвсем редвно и не жали пари много добър и културен шофьор е и с повече от 130 не кара! Колата е със страхотно външно и вътрешно състояние. Вътре е прана и мирише на пролетни цветя, а отвън е полирана и пастирана 4 пъти...можеш да я ползваш и като огледало. Внесохме я от Германия през 2002 или 2001 не помня. Ние сме 2рите собственици на тази кола. Предишния беше една мадама адвокатка. Колата беше на 95 000км но жената просто не я беше карала понеже си имаше още една малка градска кола с която си вършила работата из града а голямата ползвала само за дълъг път. Беше обслужвана перфектно и беше направо като нова...с изключение на 2 драскотини по таблото. А и сега продъжава да се глези както трябва. Баща ми я кара 2 години и миналото лято си взе друга...но той си е такъв...повече от 2 години не кара една кола. Този месеч обаче я изкара от гаража и реши да и се покефи малко. Kappa има вечно купе!цена: 8000лв Колата се намира в Ямбол
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lancia Kappa 2,4 TD
Collapse
Реклама
Collapse