Имам страшно много части за Fiat Croma. Имам две блъснати като едната е от новия модел а другата от стария. И двете са блъснати челно. Имам Един цял двигател от Croma 2,5TD на 160 000км, още един блок за 2,5 ТD с всичките му чаркове, скоростна кутия за 2,5TD но е пукната но може да се ползват частите и. Имам много добро магаре със щанга, предна подмаска, доста амортисьори но не съм проверявал повечето дали стават или не. Имам 2 предни газови амортисьори които съм ги проверил и от 2та единия е много добър а другия има още малко живот в него. Имам няколко задни брони но за стария модел. Климатик нямам. Имам доста запазени предни и задни главини за ABS...жила...кабели...електроники...пластмаси, салони....простотии...имам чисто нов кожен салон за Lancia Thema...черен от еленова кожа. Няма ги само копчетата за управление и тапицерията на вратите. Салона е перфектен и е като нов! Ако ви интересува нещо конкретно обадете ми се на 0898626824 - Деян. За цените ще се договорим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Части за Fiat Croma
Collapse
X
-
Така е колега...аз все още не съм виждал Croma блъсната на друго място освен отпред....и то ЯКО Ако ви покажа снимки на едната Croma можете да забележите дори остатъците от засъхнала кръв и кожа с косми по предното стъкло. Слава богу всички са живи след инцидента. Поне се сетиха да сложат Airbag най-накрая в последните модели...и то само за шофьора.Италянските коли са като жените - само фасони и курвенски номера ти пратвят
Коментар
-
Тази седмица се прибирам в Ямбол и живот и здраве на 30.05 съм обратни в София. Да ги взимам ли с мен? Ще видя какво им е състоянието и ще ти пратя снимка ако искаш. Аз НЕ обичам да продавам части които ще ми навредят на авторитета!Италянските коли са като жените - само фасони и курвенски номера ти пратвят
Коментар
-
Някой ме търси преди 2 дена за скоростна кутия на Fiat Croma 2,5TD. Имам ново предложение за човека и ако желае може да ми пише или да ми се обади за да се разберем. Последния път ми се обади от стационарен телефон май и му нямам номера.Италянските коли са като жените - само фасони и курвенски номера ти пратвят
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар