айдеееее !! намалението !!!!давам ги за 80 кинта джантите и 50 лева за гумитеДжантите са проверени, не са криви. От страната на камерата са изчистени от ръждицата и са чистак-бърсак !Колата ми се движи в момента с тях ( и гумите и джантите ) продавам ги защото си имам нови джанти с гуми и тези са ми в повече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам 4 бр. летни гуми и железни джанти - ПРОДАДЕНИ !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
такааа да внеса малко яснота ! гумите са Ласса, това им е трети сезон. Размера е 175х65х14. Имат около 3 мм грайфер. продават се 4 те за обявената цена. Имам снимки, но съм ги правил с телефона си и от тях не се вижда много ясно за какво иде реч.Джантите са стоманени. Стават за всички италиански коли. Както казах не са криви и спокойно могат да се карат. Даже се замислям дали изобщо да ги продавам.. ама карай ! обявил съм ги вече. Гумите и джантите се продават по 4 в комплект - 4 гуми и 4 джанти. Обявените цени са "твърди" и достатъчно атрактивни, няма да се пазарим за отстъпки.Ако има желаещи да гледат гумите или джантите, това може да се уреди сутрин или вечер. Гаража ми се намира в квартал Мотописта (зад Билла на бул. България и ул. Тодор Каблешков)lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
Еййй !!! 130 човека са видяли темата и никой не се закачи 80 кинта за 4 джанти ли е много ??? или 50 за гумите Хайде тогава предлагам ако някой иска да ги пазарува да каже цена ! Само ми пречат в гаража! Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 накрая ще заминат в кофата и всички ще сме доволниlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
-
е колега, ако никой не ги иска сега не бой се той човека дето му трябват джантоци ще се намери, ама що не си им сложиш по едни зимни гуми, и да си ги сменяш зима лято, ама щом си решил то има време, ще се намери кой да ги вземе, София е голям град........преди време тука за една вечер Варна осъмна с 50тина автомобила без гуми и джанти, неква група направила удар....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
x 1/9 написа:Еййй !!! 130 човека са видяли темата и никой не се закачи 80 кинта за 4 джанти ли е много ???● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
-
phoenix написа:е колега, ако никой не ги иска сега.........lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
-
KPAHK написа:x 1/9 написа:Еййй !!! 130 човека са видяли темата и никой не се закачи 80 кинта за 4 джанти ли е много ???lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
-
благодаря за поста в моята обява купува!ще обмисля изложените спецификации и ще сравня с цената за 4нови гуми за моитте 15" и ще ти предложа каква цена ме устройва/схемата е такава 4хНОВИ ЗИМНИ ГУМИ 185/55/15 =? 4хНОВИ ЗИМНИ ГУМИ 185/60/14 + 4хСТОМАНЕНИ ДЖАНТИ 14" втора употреба/надявам се да намерим общ език пс замалко да забравя, каква е ширината на джантите? 5, 5.5, или 6 инчаBravo SX TD100, 1997
Коментар
-
simps написа:благодаря за поста в моята обява купува!ще обмисля изложените спецификации и ще сравня с цената за 4нови гуми за моитте 15" и ще ти предложа каква цена ме устройва/схемата е такава 4хНОВИ ЗИМНИ ГУМИ 185/55/15 =? 4хНОВИ ЗИМНИ ГУМИ 185/60/14 + 4хСТОМАНЕНИ ДЖАНТИ 14" втора употреба/надявам се да намерим общ езикlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
-
съжалявам за закъснението, ама исках да проуча въпроса най-подробнозначи въпросната схема не ме устройва, защото намерих зимни гуми 185/55/15 за 120 лв и установих, че след цялата сложна врътка в най-добрия случай ще спестя по 5 до 10 лв на гума и ще съм с по-лош външен вид на колата което не си заслужава разправиятаBravo SX TD100, 1997
Коментар
-
simps написа:съжалявам за закъснението, ама исках да проуча въпроса най-подробнозначи въпросната схема не ме устройва, защото намерих зимни гуми 185/55/15 за 120 лв и установих, че след цялата сложна врътка в най-добрия случай ще спестя по 5 до 10 лв на гума и ще съм с по-лош външен вид на колата което не си заслужава разправиятаlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар