Предни и задни 50лв. промоция до края на януари !!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам седалки пунто мк1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
емо за 6ти път ми пишеш от 3 врато е. ами ако ти трябват идваш и ги гледаш !!! така ми взеха купето и задния капак, какво пък има толкова да ги гледаш е*а и седалките питаш за цвят и ако е този който търсиш идваш на място толкова ли е сложно и за тези пари ходи от село да си ги вземеш и пак няма да са толковаPari na zaem NEDAVAM
Коментар
-
bigSs написа:емо за 6ти път ми пишеш от 3 врато е. ами ако ти трябват идваш и ги гледаш !!! така ми взеха купето и задния капак, какво пък има толкова да ги гледаш е*а и седалките питаш за цвят и ако е този който търсиш идваш на място толкова ли е сложно и за тези пари ходи от село да си ги вземеш и пак няма да са толковаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:bigSs написа:емо за 6ти път ми пишеш от 3 врато е. ами ако ти трябват идваш и ги гледаш !!! така ми взеха купето и задния капак, какво пък има толкова да ги гледаш е*а и седалките питаш за цвят и ако е този който търсиш идваш на място толкова ли е сложно и за тези пари ходи от село да си ги вземеш и пак няма да са толковаPari na zaem NEDAVAM
Коментар
-
Полезни съвети при търговия във форума1. Силно желателно е още при публикуването на обявата да слагате и снимки към нея!!! Почти е сигурно че ако не го направите, следващите 2-3 поста ще са от вида: "Снимки имаш ли...","А снимки има ли си тая красавица" .. и др. Т.Е. не е задължително да се качват "аз съм прост" но ясно е написано като съвет поне аз така си го обяснявам, ако има желаещи ще намерят начин,така че не се заяждай а си намери и някаква работа стига спамил по форумите, че аз ще те докладвам,защото прецака цялата обяваPari na zaem NEDAVAM
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар