Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АГУ - Ловато

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    АГУ - Ловато

    Здравейте колеги, от днес си продавам газовата, която включва:1. Бутилка 45л. с ел. клапан по новите изисквания /сондата е монтирана преди 4 месеца на 2000км/;2. Клапан за бензин /за тези, които им трябва/;3. Клапан за газ - Ловато /нов на 2000км./;4. Изпарител електрически - Ловато /обслужен преди 2000км. с оригинални консумативи/;5. Зареждачка /тези,които се монтират до капачката на резервоара - нова на 2000км/+ тръбата до бутилката;6. Копче за смяна на горивата;7. Шини за захващане на газовата бутилка;8. Паспорт.Цената е твърда 120лв.Какво не включва:1. плочка за газта /за всеки мотор е различна/;2. тръбата от бутилката до двигателя /препоръчително е да се купи нова/.Уредбата ще бъде на колата максимум до 14.01.2012г. и който иска да я види как работи нека заповяда.И да няма въпроси от сорта - защо я продаваш?-отговорът е: защото ще слагам метан.Ето и малко инфо:Намирам се в Стара Загора, но мога да пращам по Еконт за сметка на купувача.тел. за връзка на ЛС - ползвам постоянно форума.снимки http://colio82.snimka.bg/automobiles...44590.25994175

    #2
    уп

    Коментар


      #3
      уп

      Коментар


        #4
        уп

        Коментар


          #5
          уп

          Коментар


            #6
            уп

            Коментар


              #7
              т.к. не можах да си редактирам обявата, ще пиша тук:Уредбата вече е демонтирана! Оглед с предварителна уговорка!П.П. да се счита за ъп!

              Коментар


                #8
                Повтарям: Цената е твърда и уредбата се продава цяла

                Коментар


                  #9
                  Колега е сериозен и точен.

                  Коментар


                    #10
                    За информация на всички колеги, които се интересуваха от уредбата - тя вече е продадена!!!!Колегата, който изпревари всички останали се сдоби с една отлично работеща система - да му е честита и много безаварийни километри с нея!!!А на всички останали - съжалявам, че нямаха бързината и куража да я вземат!Моля, Модераторите да изтрият темата!!!

                    Коментар

                    Working...
                    X