Привет, продавам следните неща километраж таблото - черно е на цвят, и става моделите без дисплей - перфектно състояние цена кой каквото даде за него.Картер за 1.8 16V 113/115 коня здрав е и със заварена пробка - цена - картера запазен радио/касетофон- оригинално за 1.8 модела не го знам - цената също - без забележки и работитаблото и радиото бих ги заменил за едни заден стоп - десен на ЛС или на 0897970975
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БРАВО/БРАВА - КИЛОМЕТРАЖ, КАРТЕР 1.8, РАДИО
Collapse
X
-
ъп и нови цени по 5 лв. че ми пречат много Гледах радиото вчера, никога не е отваряно за ремонт стоят си гаранционните стикери, видях че може да управлява чейнджър, и има РДС. - работило е при мен около 5 часа докато сложа новото.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Касетофона е запазен за veselin10 и днес трябва да си го получи.Има един десен стоп за подаряване със всичкото му вътре само дето е счупен плесигласа отгоре в единия ъгъл. ако някой ме трябват нещо от него да го отнася.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Киломтраж и стоп за подаряване- айде бе на никай ли не му трябват иначе трябва да ги засиля на контейнера а ми е жал, като си помисля че може да трябват на някогоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар