Продавам си фабричния касетофон от Бравото,ако не се лъжа става и за Брава.Ако някой има интерес да ми драсне-цената е 70лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам оригиналния касетофон от Фиат Браво
Collapse
X
-
Колега поясни кой модел е касетофона акое този които е с РДС и командва 4еинджар и е 4итав сам навит и да се разберем . А относно клегата с тези 1200 лв го виждам да пише за 2 път но 4е ти кажа варви се грамни защото друг колега продава оригинални СД та за около 450 лв с една година гаранция . А ти тази цена може да си я гледал 95/96 година когато е излезнаи модела на колите.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
boneff написа:Касетофона си има РДС и ривърс, а дали може да управлява чейнджър не съм сигурен,но би трябвало да може .FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
divaka написа:boneff написа:Касетофона си има РДС и ривърс, а дали може да управлява чейнджър не съм сигурен,но би трябвало да може .FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:divaka написа:boneff написа:Касетофона си има РДС и ривърс, а дали може да управлява чейнджър не съм сигурен,но би трябвало да може .FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
divaka написа:rustson написа:Ти луд ли си ???? Това нещо ако е от по-новите струва 1200лв!!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:divaka написа:rustson написа:Ти луд ли си ???? Това нещо ако е от по-новите струва 1200лв!!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
rustson написа:е хубаво де не съм разбрал прецъкал съм го набързо... за което се извинявам... ранени няма ... всички са хепи колегата не е продал касетофона за 1200лв ... няма измамени айде сега да се наричаме селяни по тоя поводFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар