Продавам 4 железни джанти 14-ки с 4*98 и 5.5j , като джантите стават за Италянките- фиат,алфа,ланчиа или на всеки който ще му станат с 4 дупки и 98 междуболтово разстояние , на 5.5 J .Продавам ги защото ги карах един сезон на Фиат Бравата ми , но я продадох , заради което вече не са ми нужни .Цена за джантите 70 лвтел. 0882207223 по всяко времеИма и зимни гуми на тях и при изявен интерес това са снимките им , а цената само на гумите е 110лв.:Гумите са с 5.5mm грайфер и са ДОТ 2606 като са:3бр. Kleber Krisalp HP 82Т M+S 175/65/14 и1бр. Fulda Kristall Montero 2 82Т M+S 175/65/14http://avtochasti.cars.bg/?go=publishtire&p=preview&authKey=E34BB62EB5
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам 4 железни джанти 14-ки с 4*98 и 5.5j + Зимни гуми
Collapse
X
-
Колеги останаха само гумите.Гумите могат да бъдат продадени и по отделно или две по две стига да успеем да ги продадем заедно.т.е приемам всякакви предложения за цени и оферти стига те да са такива че единия колега да вземе едните гуми , другия колега да вземе другите гуми , защото имам притеснението , че ако продам две от клеберките другите две различни гуми стават автоматично непродаваеми.Наистина Ви благодаря предварително за проявеното разбиране.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар