Здравейте, колеги. Продавам въпросното моторче за фаровете, намерих два номера на него - PP-GF20 и PA66-GF30. Производство на Валео Франция. Намира се във Варна, но мога да го изпратя, където е необходимо с който и куриер да е. Цената му е 30 лв. Телефон за връзка с мен - 0879102568. Може да пишете и във форума на ЛС, проверявам го всеки ден Ето и снимките, които му направих:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам моторче за фаровете - Bravo/a/Marea - Valeo
Collapse
X
-
Може, не знам, от преди няколко дни имам колата и гледам какво ми е полезно и какво не. Сменям й някои части и коите не ми трябват ще ги продам. Не знам как вървят тези неща на цени втора ръка, нямал съм фиат. Купувах подобно моторче, но за форд фокус преди седмица и ме обръснаха 30 лв. Добре, тогава го пускам за 20 лв вече Покупката на такова моторче за 5 лв ми се вижда чист късметкара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
Е, не, мисля тази да е последната. Наистина съжалявам, ако съм започнал с висока цена, наистина нямам представа за ползваните части на фиатите. Иначе съм бивш собственик на ситроен и настоящ и на форд. Не съм очаквал на бравите цените да са толкова ниски, чуди ме защо Не са толкова лоши колички, поне от първите ми впечатления. Аз си я стегнах, което имаше да се прави и количката е супер. Като изключим скърцането на интериоракара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар