Здравейте ,колеги!Един приятел продава фарове с мигачи за Типо ,след фейслифта.Фаровете са в добро състояние ,но на мигачите щипките май са счупени защото не щракват ,както трябва...Явно им е слабост това ,защото си купих от колега същите фарове с мигачи и пак бяха счупени щипките... Но с мисля ,че могат да се залепят...Всичко друго им е здраво...Фаровете са без крушки ,а мигачите си имат...Вървят и с гумените запушалки на фаровете и лаисните под фара ,които са черни ,но боята не знам в какво състояние е...Фаровете и мигачите са при мен ,така че давам моя номер ,за контакт...Утре ще кача снимки... Цената ,която им търси моя авер е по 15 лева на фар и по 5 лева на мигач ,като за предпочитане да се вземат комплект...Телефон : 0896804059 - Симеон...ПП:Забравих да кажа ,че мога да ги пратя по Еконт...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВАМ фарове + мигачи за Tipo - фейслифт
Collapse
X
-
Олеле..Бях забравил за тази обява...Ще ги снимам в най-скоро време и ще кача снимките...Да се счита за ъп...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Реклама
Collapse
Коментар