Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Останали части от фиат пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гаражна чистка

Колеги абсолютно всички останали части от фиата са по 15 лева.Питайте за това което ви интересува на л.с.или на телефон 0876565558

Коментар

Финална разпродабжа

Колеги,всички части са по 10 лева

Коментар

Перката замина, вече е на пунтото.Благодаря на колегата, много е точен!!!!!!!
        XX

Коментар

части финално

Колеги вече всички части са по 10 лева парчето,за останалата наличност можете да ме питате тук или на 0876565558 Василев

Коментар

Общо цена

Колеги остана ли са от фиата задните седалки,машинките за ел.стълка,страничните стъкла за задните врати,калобраните,волана,километраж с оборотомер,врътките за парното,десния airbag,мисля че имаше още едно или две неща обща цена за всички части 145 лева ако има интерес на л.с. или на телефона

Коментар

цена

колеги,всички части са с цена 100 лева

Коментар

колеги,всички части са с цена 90 лева

колеги,всички части са с цена 90лева

Коментар

Части пунто финал

Колеги,абосол/тно всички части на пунтото се дават за сена от 60 лева

Коментар

Последна цена

Здравейте колеги,всички отстанали части от пусното се разпродават на символична цена от 5 до 10 лева те са :задните седалки,машинките за ел.стълка,страничните стъкла за задните врати,калобраните,волана,километраж с оборотомер,врътките за парното,десния airbag,мисля че имаше още едно или две неща.можете да се свържете с мен нс телефон 0885858600 Василев или тук на л.с.

Коментар

Working...
                    X