Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Купе 1.8 VFD

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За да няма допълнителни неясноти. Продавам колата за пари. Логично. Няма никакви уловки, скрити дефекти, няма да се разпадне веднага, след като някой я купи. Каквото съм написал е каквото получава купувача. Колата съм я търсил много време, поддържал съм я с много любов, продажбата и изобщо не ми е по план. Това е. Трябват ми пари, единствената и достатъчна причина. Работата е там, че много, ама много ми се иска да я дам в "добри ръце". Искренно се надявам да е някой от форума! Някой, който ще оцени качествата на този страхотен (според мен) автомобил.

Коментар

И аз имам същия фиат, но твоя просто е перфектен!За тази цена като гледам и кво е пипано по нея просто е безплатна. Дано някой свестен човек да я купи. Аз ако не бях изпотрошил по моето купе толкова пари веднага бих се навил да купя твоето...Успех
      Bombing for peace is like fuckin for virginity...

Коментар

Колата се продава до края на седмицата. Цената е 9200 лв. Има възможност и за лека договорка, само да не стои на паркинга

Коментар

Продадена.

Коментар

me_to_u написа:
            Продадена.
            Чак на мен ми е тъжно честно!!! Много хубава кола !!! Дано новия собственик я гледа също като теб!
            Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
            Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Working...
            X