Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Браво 1.9 ТД и Мареа 1.8 16v на части - монтаж

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

комби е ,но не знам дали са налични мога да ти кажа в понеделник.

Коментар

marinavtom написа:
      комби е ,но не знам дали са налични мога да ти кажа в понеделник.
      Ами драсни едно ЛС . Аз съм в овча купел1 и мога да си ги взема директно...стига да стигнем до сделка
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

О.К. аз работя в ЕМ Комплект 33 на околовръстното и павлово,може да се отбиеш на място и да видим какво има.

Коментар

Коментар

Колега, трябват ми оригинални тасове за Мареа. Ако имаш, моля пиши на ЛС колко броя имаш, цена и телефон за връзка. Благодаря предварително.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

приятел съмнявам се за тасовете,ама звънни ми утре сутрин и ще ти кажа има ли и цена.

Коментар

турбото,алтернатора,макферсони и касетофон са продадени,има още доста работи.приемам бартери и др. оферти.

Коментар

Коментар

Коментар

Колега дай инфо в какво състояние е мотора тд100,също така и цена за него или евентуално само за главата,мерси предварително

Коментар

мотора е перфектен,пали от четвърт оборот,ако ще да -20гр. няма да пуши,да гори масло и т.н. мерил съм компресия 30 на всички цилиндри .няма как да ти докажа,защото е свален,но ако го вземеш няма да съжаляваш.главата ще ти я дам за 250лв. с вал,дюзи,вакум помпа,а целия мотор за 350лв-без турбо продадено е и алтернатор-счупен беше и го дадох на един колега за части.очаквам да ми пишеш какво мислиш и да си стискаме ръцете-може пък да се договорим нещо!?

Коментар

за частите

marinavtom написа:
                          Хайде колеги идват празници,не ми се вярва на всичките колите да са перфектни все ще има по някоя дреболия която ви бърка.....................сещате се нали!?маркучи,датчици,резервоар,преден/заден мост,барабани,накладки,главини,макферсони,полуоски ,апарати и дискове-257мм.рейка,тръби,казанчета и още много други.цените са по споразумение искам само да си избия ремонта.
                          Здравей колега.Дай цена на спирачните дискове,апарати+накладките, ще те помоля и за цена на десен носач ако е читав + ако имаш ляво ел.моторче за ел.стъкло.

Коментар

копче

колега трябва ми едно копче като това на халогените или на реотаните на задния прозорец.и цена?
                            Some Things Will Never Change!!!

Коментар

Коментар

заповядайте,моля!

Коментар

Working...
                                X