Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Браво 1.9 ТД и Мареа 1.8 16v на части - монтаж

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ламарини няма никакви.

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Колегата беше некоректен към мен! Изпрати ми стоп за Браво целия изподран, а само на предния ден бях уверяван, че стопа е перфектен! При което го получих без опцията за преглед, въпреки че му казах изрично да я вметне, понеже бързах отворих стопа и останах неприятно изненадан. Как да е разбрахме се, че ще му го върна, но понеже нямах възможност да го върна в събота(получавам го в петък) в понеделник той ми звъни с цялата си наглост и казва, че не съм го пратил да може майстора да си работи и той го е одрал Има нещо вярно, че майстора е работил и се е опитал да извади драскотините по стопа, а не да направи нови!Внимавайте какво купувате от него и без опцията за преглед не взимайте пратките, защото стопа много вероятно е бил добър като го е свалил от колата, но впоследствие е изподран от небрежно съхранение. Яд ме е като попадам на такива хора!
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

колега когато не ти харесва нещо се връща веднага,пропусна да отбележиш че се чухме по тел. и се разбрахме да ти върна парите а ти да ми пратиш стопа.така и не видях в какво състояние е пристигнал при теб,защото когато ти звънях в петък и събота да ми пратиш снимки на стопа ти си изключи тел.дори днес като си пусна тел. сам каза че не си го изпратил защото не си имал време и т.н.В горния пост си написал че майстора е работил по стопа, което не е редно защото може да е нанесъл още щети освен тези за които говориш !досега съм продал почти два автомобила и ти си единственият който не е доволен,така че не ми спами темата има раздел коректни некоректни купувачи продавачи.може да си пишеш там.нищо лично.

Коментар

Working...
                                X