ламарини няма никакви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Браво 1.9 ТД и Мареа 1.8 16v на части - монтаж
Collapse
X
-
Колегата беше некоректен към мен! Изпрати ми стоп за Браво целия изподран, а само на предния ден бях уверяван, че стопа е перфектен! При което го получих без опцията за преглед, въпреки че му казах изрично да я вметне, понеже бързах отворих стопа и останах неприятно изненадан. Как да е разбрахме се, че ще му го върна, но понеже нямах възможност да го върна в събота(получавам го в петък) в понеделник той ми звъни с цялата си наглост и казва, че не съм го пратил да може майстора да си работи и той го е одрал Има нещо вярно, че майстора е работил и се е опитал да извади драскотините по стопа, а не да направи нови!Внимавайте какво купувате от него и без опцията за преглед не взимайте пратките, защото стопа много вероятно е бил добър като го е свалил от колата, но впоследствие е изподран от небрежно съхранение. Яд ме е като попадам на такива хора!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
колега когато не ти харесва нещо се връща веднага,пропусна да отбележиш че се чухме по тел. и се разбрахме да ти върна парите а ти да ми пратиш стопа.така и не видях в какво състояние е пристигнал при теб,защото когато ти звънях в петък и събота да ми пратиш снимки на стопа ти си изключи тел.дори днес като си пусна тел. сам каза че не си го изпратил защото не си имал време и т.н.В горния пост си написал че майстора е работил по стопа, което не е редно защото може да е нанесъл още щети освен тези за които говориш !досега съм продал почти два автомобила и ти си единственият който не е доволен,така че не ми спами темата има раздел коректни некоректни купувачи продавачи.може да си пишеш там.нищо лично.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар