Фиат Браво тд 100 на части Колата е без климатик Двигателя е след основен ремонт може на части може и в комплекттел. 0883 42 24 87 СлавиЗа да няма недоразумения- автомобила не е този от гаража ми 1998 година есъс свален двигател е развалено Г.Н.П. намачкани са калниците и предния капак задната броня е строшена предната има забележки,но дребни (не е Абартова) Всичко останало е налично има само 2 14" джанти стандартни на Фиат другите са ги откраднали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво ТД-100 на части
Collapse
X
-
Блок,вал,бутала,биели,лагери(Глико на 6000 км.) сегменти също на 6000 км.(не помня марката като се сетя ще я напиша 280 лв. комплекта ) 250 лв. Глава оборудвана (сменени клапани, гумички,бренер 1 бр. ) -360 лв.Турбокомпресор ( без луфт) - 150 лв. Интериор (педни и задни седалки - 100 лв. Фарове ел. Валео - 80 лв двата Стопове - 70 лв двата заден мост - 150 лв.За други части и въпроси на ЛС.
Коментар
-
Ре: Фиат Браво ТД-100 на части
Имам претискател и феродов диск но честно казано не знам в какво състоqние саБлок,вал,бутала,биели,лагери(Глико на 6000 км.) сегменти също на 6000 км.(не помня марката като се сетя ще я напиша 280 лв. комплекта ) 200 лв.Глава оборудвана (сменени клапани, гумички,бренер 1 бр. ) -250 лв.Турбокомпресор ( без луфт) - 120 лв.Интериор (педни и задни седалки - 75лв.Фарове ел. Валео - 60 лв дватаСтопове - 50 лв дватазаден мост - 100 лв.За други части и въпроси на ЛС.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар