Продавам парктроници с 2 сензора, с цифрова и звукова индикация, лесен монтаж, цена 90лв. Тел. 0898885959
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парктроник с 2 сензора
Collapse
X
-
SIII написа:Дай нещо марка линк снимки да видим какво продаваш!!!!Пак с дисплей за разстояние, отчита кой датчик е в обсег и има звукова индикация
http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
В Търново в едно магазинче ако те интересува по подробно инфо ще помоля да ми дадат да снимам паркторника и документацията му. Пък за повечко бройки мога да ги изтормозия за отстъпки. Това което видях е че освен зумера си има и дисплей за разстоянието. Не че ме бъркат парите ама е голям срам на "огромното" Пунто да турна такова чудо. Иначе бих го пробвал за да споделя резултатите
Коментар
-
stenli написа:В Търново в едно магазинче ако те интересува по подробно инфо ще помоля да ми дадат да снимам паркторника и документацията му. Пък за повечко бройки мога да ги изтормозия за отстъпки. Това което видях е че освен зумера си има и дисплей за разстоянието. Не че ме бъркат парите ама е голям срам на "огромното" Пунто да турна такова чудо. Иначе бих го пробвал за да споделя резултатитеCupra Fr
Коментар
-
едно приятелче си сложи на аудито за 80 лева 6 сензора с едно като екранче дето мига и пиука ,абе не е лошо !!Някъде имаше линк из нета как изглежда и как го е сложилp.s
сори ,че цапаме темата продава ,намерих линка http://5group.com/~zdravko/audi/howt...king-howto.htm
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
/offtopic, сори за развалянето на темата, ама :speedster и тук има ... за 80 лв с 4 сензора, дисплей с LED индикация (нарисувана количка и т н), звукова индикация +инструмент за пробиването
има и модел от 100лв но не се сещам за разликите ... мога да отида до центъра и да проверя ... аз до седмица ще заминавам за София, а от там след известно време може да прескоча и до Блг, за да се видя с роднини, но и да не е така, може да се уреди нещо ... Ако се интересуваш - пиши ми ... Ще направя няколко снимки в магазин "Панда" (с позволение разбира се
)P.S. в коя част на града живееш ? нещо не съм го виждал това пунто ... А ме кефи
Коментар
-
kiler_4o написа:/offtopic, сори за развалянето на темата, ама :speedster и тук има ... за 80 лв с 4 сензора, дисплей с LED индикация (нарисувана количка и т н), звукова индикация +инструмент за пробиването
има и модел от 100лв но не се сещам за разликите ... мога да отида до центъра и да проверя ... аз до седмица ще заминавам за София, а от там след известно време може да прескоча и до Блг, за да се видя с роднини, но и да не е така, може да се уреди нещо ... Ако се интересуваш - пиши ми ... Ще направя няколко снимки в магазин "Панда" (с позволение разбира се
)P.S. в коя част на града живееш ? нещо не съм го виждал това пунто ... А ме кефи
Колата вече се кара в Вн
Дай снимки да го видя туй нещо
Cupra Fr
Коментар
-
stenli написа:В Търново в едно магазинче ако те интересува по подробно инфо ще помоля да ми дадат да снимам паркторника и документацията му. Пък за повечко бройки мога да ги изтормозия за отстъпки. Това което видях е че освен зумера си има и дисплей за разстоянието. Не че ме бъркат парите ама е голям срам на "огромното" Пунто да турна такова чудо. Иначе бих го пробвал за да споделя резултатитеТова си е "асистент" при паркиране
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО бих казал се слага, когато колата се кара от жена
Аз на моето взех и като ми остане време ще го монтирам, защото в противен случай ще си късам нервите
Жена ми не е лош шофьор, но е жена
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
kiler_4o написа:/offtopic, сори за развалянето на темата, ама :speedster и тук има ... за 80 лв с 4 сензора, дисплей с LED индикация (нарисувана количка и т н), звукова индикация +инструмент за пробиването
Има с ултразвук и инфраред. Тези със инфрареда са доста голям ташак, защото ако вали дъжд, сняг, има мъгла, пушек, мръсотия по-задната броня могат да хванат на високосна или така да те подведе, че да я докараш до бояджия
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар