3 броя. 1. Фиат брава- 1.4 12в. Продадена разпределителен вал и бутала. Мотора е на части. Ел.стъкла,огледала, централно, аирбег. 97ма гадина. Черен на цвят. 2. фиат брава- 1.6 16в. 8 криви клапана, скукателните. Блока няма грам ръб. Плюшен салон, ел.стъкла, огледала, централно, климатик. До последно колата си беше в движение. Предната броня е спукана около 10тина сантиметра. Всички елементи като нови.3. фиат браво- 1.8 16в ГТ. Продадени бобини. Всичко друго в наличност. Колата пали и върви. От ламарините....всички са в окаяно състояние без вратите. Има клима аирбег, новия волан и салон. 4. 4бр. ФИАТ КУПЕ. 1.8, 2.0.- Имам цял мотор 1.8. От 2.0 имам само оборудването, глава, картер- нямам блок. Всичко друго в наличност. Стандартни екстири имат всички, само 1то няма климатик. 5. Купе от фиат пунто. Всичко от купето. Без нищо за челен, мотор и кутия. Автомобилите се намират в Казанлък. Могат да се огледат по всяко време. Частите могат да ъдът демонтирани от вас или от нас. Цените са ниски, За повече информация 0894020031 Изпращам всеки ден с еконт
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat BRAVA, BRAVO, COUPE, 1.4, 1.6, 1.8 НА ЧАСТИ ниски цени
Collapse
X
-
Re: Fiat BRAVA, BRAVO, COUPE, 1.4, 1.6, 1.8 НА ЧАСТИ ниски ц
barny_89 написа:3 броя. 1. Фиат брава- 1.4 12в. Продадена разпределителен вал и бутала. Мотора е на части. Ел.стъкла,огледала, централно, аирбег. 97ма гадина. Черен на цвят. 2. фиат брава- 1.6 16в. 8 криви клапана, скукателните. Блока няма грам ръб. Плюшен салон, ел.стъкла, огледала, централно, климатик. До последно колата си беше в движение. Предната броня е спукана около 10тина сантиметра. Всички елементи като нови.3. фиат браво- 1.8 16в ГТ. Продадени бобини. Всичко друго в наличност. Колата пали и върви. От ламарините....всички са в окаяно състояние без вратите. Има клима аирбег, новия волан и салон. 4. 4бр. ФИАТ КУПЕ. 1.8, 2.0.- Имам цял мотор 1.8. От 2.0 имам само оборудването, глава, картер- нямам блок. Всичко друго в наличност. Стандартни екстири имат всички, само 1то няма климатик. 5. Купе от фиат пунто. Всичко от купето. Без нищо за челен, мотор и кутия. Автомобилите се намират в Казанлък. Могат да се огледат по всяко време. Частите могат да ъдът демонтирани от вас или от нас. Цените са ниски, За повече информация 0894020031 Изпращам всеки ден с еконтSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Реклама
Collapse
Коментар