Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Темпра на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Фиат Темпра на части 1.6 моно инжекция 1993г. в изправност, двигателят е след основан ремонт, съединителят е на 9м, ел стъкла предни.Колата е в движение. Всичко се продава на части!За въпроси на телефон:0878751597
    Прикачени файлове

Заден мост комплект с пружини , амортесьори , барабани - 100 лв.Преден мост окомплектован - 150 лв.Предни амортесьори с пружини - 90лв.Врата окомплектована - 40 лв. - брояПреден капал - 50 лв.решетка под перден капак - 10лв.Заден капак - 30 лв.Калник - 10 лв.Таван - 30лв.Предни седалки - 30 лв. комплектаДвигател след основен ремонт - 200 лв.Компютър 1.6 моно - 50лв.Скоростна кутия - 70 лв.Климатроник - 150лв.Джанти - 10лв / брояСтопове - 15 лв. комплекта Фарове - 50 лв. брояМигачи - 10лв. комплекта Предна броня с халогени - 90лв.Табло електронно - 40лв.Радиатор воден и перка охлаждане и разширително казанче -100 лв.Резервоар - 30 лв.Мотор чистачки и казанче и чистачки комплект с рамена и мотор - 50 лв.Лошчета чистачки и мигачи - 20лв.Волан - 10 лв.Сеници - 10 лв. комплекта

Коментар

темпта на части

Колеги забравил съм някои части да ги опиша така че каквото и да ви трябва питайте колата е цяла в движение до няколно дни заради желанието ми , ако някой потърси двигателя в това време да се убеди че всичко е 6 , а и на въпроса на колегата на Л.С. <fuel> ето и цени Бемзинова помпа - 40лв.мигач -5лв.

Коментар

темпта на части

Сервото е продадено колеги вече , за другоро ви чакам

Коментар

Колега momchil_kk ето снимките които искаш само механизма няма как да снимам
          Прикачени файлове

Коментар

темпта на части

Колеги заден калник и машинката в шофьорската врата днес се взеха всичко друго ви чака

Коментар

Колега, виждам, че страничните огледала са електрически. Имат ли подгряване? Предполагам стават за Типо. Ако е - да, то моля за цена!
              Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

темпра на части

Имат проблем в дясното голям , а лявото си действа барабар с копчето ти ги давам на 10 лева.Утре ще кача снимки на елементите , но не знам дали стават на твоята кола !

Коментар

Искам снимка и цена за задната кора.
                  1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

колега трябва ми дясното рамо за чистачката и капачка за разширителниа съд за водата ако са налични снимки и цени мол поздрави

Коментар

Working...
                    X