Продавам фиат типо двувалка за части.Автомобилът е блъснат в задна дясна част,поради причината че е изгнил ми искат много пари за ремонт и се отказах да го правя.Всички части са изправни,предните амортисьори са чисто нови на 1000 километра както и задните.Инжекциона го бях стегнал и работи без проблем с ремонтирано стъпково моторче,ако някой го интересува нещо може да ме пита за всичко на лично по всяко време или на телефон 0886 138 397 Станислав колата се намира в град Бургас Ето и малко снимкиhttp://stanislav919.snimka.bg/automo...lata-mi.608481
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам фиат типо 1.6 двувалка 1988 на части
Collapse
X
-
Ето и малко цени на частите Машинка предна за чистачките-30 леваЗадна машинка за чистачките-10левазадни стопове по 25 левапредни фарове по 30 левапредни мигачи по 10 левастраничните мигачета малките по 3 лева машинки за ел.стъклата по 20 лева работещи като ан шофьорската врата е от някакъв друг фиат но пасва точностраничн огледало шофьорско-15 лева ел.огледало дясно с подргряване-30левавентилатор за парното-20 леварадиатор за охлаждане 65 левакомутатор с бобина 30 левамап сензор 15 левадюза за инжекцион 15 левастъпков мотор 20 лева имам два работещи ремонтираникомпютър 30 леваАко ви интересува нещо друго може да ме питате на лично
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар