Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам части за Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам части за Типо

Здравейте колеги ,Дойде време да се разделя с Типото и ми останаха следните неща :- АГУ - италианско с изпарител Емегаз ,бутилка 33 л.на Зора -Търговище и с 20 л.газ в нея .Узаконено и със заверен паспорт до юни 2012 г. Към комплекта вървят и медните тръби - цена 100 лв.-две почти нови летни гуми Корморан 175*70*14 + джантите /карал съм ги като предни и са перфектни / -цена за двете общо 50 лв.- предни фарове ,комплект със стоповете + крушките на цена 20 лв броя -задни стопове - 20 лв броя-предна пасажерска и задна седалки + облегалка с перфектна тапицерия - общо - 40 лв-моно инжекция -работила 20% на бензин и 80 % на газ - 80 лева -бензинова помпа на 1200 км /купувал съм я чисто нова /+ цялата кошница - 50 лева -предна броня и задна броня със зареждачка за газ - 30 лв за брой -теглич оригинален - 45 лева -греди за багаж на покрива - 40 лева -средно и задно гърне -почти нови - 50 лева - моторче за задната чистачка - 15 лева -ръкохватки за фаровете и мигачите 2 бр. на цена 20 лева общо - съд за предните чистачки +моторчето - 15 лв.Ако проявите интерес моля пишете на л.с. или на имейл koki_nikolov@abv.bg tel.0888283Мога да кача и снимки .Живи здрави и винаги на път !
    Fiat Tipo 1.4 i.e.DGT
    160A1.046

Re: Продавам части за Типо

Koki написа:
    Здравейте колеги ,Дойде време да се разделя с Типото и ми останаха следните неща :- АГУ - италианско с изпарител Емегаз ,бутилка 33 л.на Зора -Търговище и с 20 л.газ в нея .Узаконено и със заверен паспорт до юни 2012 г. Към комплекта вървят и медните тръби - цена 100 лв.-две почти нови летни гуми Корморан 175*70*14 + джантите /карал съм ги като предни и са перфектни / -цена за двете общо 50 лв.- предни фарове ,комплект със стоповете + крушките на цена 20 лв броя -задни стопове - 20 лв броя-предна пасажерска и задна седалки + облегалка с перфектна тапицерия - общо - 40 лв-моно инжекция -работила 20% на бензин и 80 % на газ - 80 лева -бензинова помпа на 1200 км /купувал съм я чисто нова /+ цялата кошница - 50 лева -предна броня и задна броня със зареждачка за газ - 30 лв за брой -теглич оригинален - 45 лева -греди за багаж на покрива - 40 лева -средно и задно гърне -почти нови - 50 лева - моторче за задната чистачка - 15 лева -ръкохватки за фаровете и мигачите 2 бр. на цена 20 лева общо - съд за предните чистачки +моторчето - 15 лв.Ако проявите интерес моля пишете на л.с. или на имейл koki_nikolov@abv.bg tel.088828Мога да кача и снимки .Живи здрави и винаги на път !
    Сори за телефона .Не съм разбрал че не са излезли всичките цифри .Ето номера 0888 283219Поздрави ,
    Fiat Tipo 1.4 i.e.DGT
    160A1.046

Коментар

Working...
    X