Здравейте ,колеги...Тези дни докато си чистех мазето ,изнамерих старото гърне...Бях забравил за него...Предпочитам да го продам ,а не да изгние ,понеже е почти чисто ново...Карано е към 2 месеца...Сменено е защото сложих правопоточно гърне...Надписите с маркер по него още седят...Гърнето няма забележки ,освен че има малки драскотини ,но те са следствие от това ,че се е подмятало в избата...Не е удряно ,докато е било на колата...Опитах да го избърша ,но нямаше голям успех...Беше доста прашасало...Има накрайник от неръждавейка ,който не е от евтините...Нацапано е от саждите ,които са излизали ,но явно накрайникът не е хванат ,както трябва и е връщал от изгорелите газове...Входящият отвор по спомен е 55мм.Цената ,която си мисля ,че е удачна в предвид състоянието на гърнето с накрайника е 35 лева...Не ми се занимава да ги разделям...Цената е такава ,понеже накрайника е взиман за 20 лева ,а гърнето ,като ново ,мисля че беше към 50 лева...Телефон за контакт 0896 80 40 59 - Симеон...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВАМ задно гърне за Tipo
Collapse
X
-
_power_ написа:Колега, премери входа и изхода на точно колко мм е?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:_power_ написа:Колега, премери входа и изхода на точно колко мм е?Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
Голеги ,айде бре ,не искам да го хвърлям ,а няма да го сложа на колата...Цената мисля ,че е добра...Все пак ,ако вземете ново гърне ,няма да е тая цена...А това е карано много малко...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар