ПОДАРЯВАМ скоростна кутия за Темпра 91г.; двигател 1.6 моно, 78 к.с.Кутията си работеше без проблеми до последно, но я смених, защото се чуваше шум от нея.Подарявам, защото ми пречи в мазето, а не ми се иска да я слагам до кофата за боклук.При интерес, пишете на ЛС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ Скоростна кутия за Темпра 1.6 - ПОДАРЕНА!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kastelo написа:На 1ва и 2ра предавка се чуваше нещо като хъркане. Реших да не я отварям, а направо да купя друга - втора употреба от "Италианеца" - 180лв.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ХЕ хе, еми така и така става дума за скоростни кутии, и аз имам една за даване, и тя е с дефект, ама всичко си и влизаше нормално дори и с дефекта, става дума че има износени лагери на първичния вал, в следствие износен семеринг и маслото излезе да види кой кара колата през съединителя. Последва смяна на кутия и съединител с други, понеже нямам условия да си я ремонтирам я давам за части.......за цена нищо няма сега да казвам че да не става така да подбивам човека който е отворил темата, но ако някой се интересува да праща л.с.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
pakumba написа:...а при италиано как седи въпроса с гаранция-т.е. по какъв начин ти гарантира, че няма да се окаже строшена нещо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар